top of page

Média, mezinárodní politika, velká válka?



Ex-premiér Topolánek prohlásil před lety: "Úkolem politika je vytvářet strach, aby pak mohl nabízet řešení" Cenzura internetu a omezení svobody slova jsou jen klasickou, již dobře známou cestou elit k nastolení totalitní vlády nad ostatními lidmi. To co se již dříve v historii podařilo Třetí říši či Socialistickému bloku se nám současné elity snaží znovu naordinovat s cynickým tvrzením, že tím posílíme demokracii, svobodu a bezpečnost. Totalita má mnoho tváří a barev, někdy má barvu červeno-žlutou, někdy černo-rudo-bílou, jindy modrožlutou. Strach a autocenzura jsou klíčové nástroje totality. Naštěstí lidé díky soudobé historii a aktuálním událostem poznávají, že jsou dokolečka obelháváni a uvědomují si, že za svobodu celkově je nutno začít bojovat, protože je ohrožena. Jsem rád, že zde dnes vidím mnoho lidí, kteří si to již nejen uvědomili, ale rozhodli se tento boj podstoupit.

Nezávislá média se stala posledním nástojem ochrany před propagandou stínové světovlády a mediální manipulací ze strany veřejnoprávních médií a hlavních massmédií podléhajících přímé moci politiků a elit za oponou. Média mají být takzvaným hlídacím psem demokracie. Jak však může vyváženě informovat médium, které není nezávislé? Pokud je skutečným šéfem "České" televize Bakala, ani projev prezidenta republiky nebude cenzurou ušetřen. A jak víme všichni sami, nebyl.

O závislosti hlavních českých médií již nemůže být pochyb. Když poslouchám Svobodný vysílač, připadám si jako můj dědeček, který potají za Protektorátu poslouchal rozhlas. Sám jsem novinářem a publicistou v rámci projektu českých INFOWARS a čím dál tím více se dostávám na pomyslné dno "králičí jamky", tím více vidím, jak určité elity z pozadí vrtí psem aby ovládli veřejné mínění a vlády západních států, vyvolávali války a nepokoje a rozhodovali o tom kdo bude prezidentem a kde začne revoluce.

Mnoho kolegů novinářů se jistě urazí a nazve můj projev komunistickým žvaněním nebo snad rusofilním tvrzením, ale nedivme se jim, že jsou tak slepí. Tam kde docházejí argumenty, přicházejí urážky. Pravda je totiž někdy tak strašná, že si ji někteří lidé zkrátka nechtějí připustit, jelikož by kompletně zbořila jejich ustálený pohled na svět či vrhla stín pochybností na jejich vlastní výklad pomyslného boje dobra se zlem, kde tím dobrým "policistou" je Barrack Obama a pomyslným strašákem Vladimír Putin. Ale bohužel, pravda je taková, že opak je pravdou. Vlády spojených států se zmocnila mafie globálních elit, která se snaží potichu z pozadí ovlivňovat demokratické procesy v západních zemích v duchu hesla: "účel světí prostředky". Ten kdo to nevidí je buď tímto slepcem nebo razí mediální propagandu záměrně, nemohu si pomoci. Lídrem skutečně svobodného světa již dávno není americký prezident, ale Vladimír Putin.

Abych však dokázal že moje stanovisko je opodstatnělé, rád bych vám pustil jeden příspěvek a tím ukázal jeden příklad z mnoha v dlouhé řadě, který však mluví za všechny:


Dále bych rád uvedl typický příklad souboje veřejnosti s naší Českou televizí abyste si nemysleli, že se toto týká pouze Německých médií. Na poslední radě České televize byla historicky prvně umožněna komunikace Rady ČT s veřejností. Veřejnost si totiž opakovaně stěžuje na desinformace, polopravdy či vyložené lži, publikované Českou televizí, přinejmenším na záměrné neinformování veřejnosti. Doporučuji proto si vyslechnout záznam jednání poslední Rady ČT na stránkách České televize tj. v archivu.

Rád bych popsal v krátkosti jeden z mnoha příkladů za všechny: boj naší kolegyně a bojovnice za svobodu slova Jany Karáskové o uveřejnění varování (v té době) generála NATO Wesley Clarka, které je stále po osmi letech natolik závažné, že opakovaně žádala veřejně Radu ČT o uveřejnění, které ji bylo několikrát odmítnuto.

Již roku 2007 upozornil dnes člen nejvyššího velení štábu NATO, dnes již ex-generál Wesley Clark na plán útoku Spojených států na sedm zemí v přístích pěti letech a varoval veřejnost, že síly spojenců ovládly osoby jednající proti prospěchu Západních mocností a jejich obyvatel, s cílem zatáhnout Střední východ do válečného konfliktu, zřejmě pro blaho korporací. Již osm let bojujeme s Českou televizí aby toto závažné tvrzení a svědectví odvysílala, zatímco se krok za krokem stává jeho varování realitou. Proto Vás poprosím abychom společně nyní shlédli krátké video abychom si celou věc dali do kontextu.


Zde vidíte, jak mediální manipulace či nečinnost, souvisejí s válkou a naopak. Manipulující klika globálních elit z poza opony manipuluje vzdáleně přes různé místní operativce typu ředitel Dvořák, přes agenta bilderbergu Karla Schwarzenberga až po CIA operativce Bakalu média a tím i veřejné mínění, které je tím nejnebezpečnějším protivníkem jejich agendy. Toto byl však jeden z mnoha případů, které ČT drží pod pokličkou. Vzpomeňme mediální ticho nad otazníky jedenáctého září a skládanka je kompletní. Anonymous však opět varují. Připravme se však na mnohem horší situaci.

V současné době sílí tlak na cenzuru internetu i svobodu slova u nás i v zahraničí, zejména v USA a pokud veřejnost v tomto tlaku poleví, už budeme muset jen jak ti beránci jít a poslouchat co pasáček káže a hřbet ohýbat. Možná se ve stylu "minority report" budeme tak jako v Orwellových románech dozvídat z médií o událostech ještě před tím než se vůbec stanou, tak jak nám to například předvádí BBC.


Stručně řečeno vysněný Nový světový řád George H.W.Bushe je tu a my máme poslední šanci se z jeho moci vymanit. Co je však pozitivní je fakt, že nejsme sami. Island, Maďarsko či Řecko řekli konečně své hlasité NE. Stojíme však na historické křižovatce, kde si budeme muset konečně vybrat, kam patříme. Buď budeme na straně skutečných teroristů nebo budeme na straně těch, kteří jsou za ně označováni nebo se staneme neutrálními a necháme mocnosti aby se s tímto problémem popasovali samy. Co je však špatné, je fakt, že už jsme do toho příliš namočeni. Tak či tak nás čeká pokus o znovuzavedení totality, které jsme se již několikrát úspěšně zbavili. Otázkou je zda-li ji zastavíme dnes nebo zda-li se hodláme dožít zítřka v totalitě, jejíž existence je na prahu našich dveří. A kam to vlastně celé vede? Zvolíme si tyranii nebo svobodu? Osobně se nechci dožít toho, že by naše země vstoupila do války proti Rusku! Zaprvé není proč a zadruhé víme proč. Popravdě o dalším směřování se rozhoduje jinde. Vše nyní závisí na Merkelové a Hollandovi. Již dříve jsem upozorňoval v článku "Takový Nový světový řád jsme si nepředstavovali", že "lídři" Evropy nemají radost z toho, co jim "spojenci" nadělují za dárečky. Akci Charlie Hebdo si Francie neobjednala a Hollande moc dobře ví, že nešlo o teroristy. Snad nám naši volbu sami ulehčí.


Je to tak. Totalitní bubák jménem Nový světový řád ukázal definitivně svoji tvář. A pokud se rozhodneme jako národ či národy postavit globalistům a řekneme také hlasitě své definitivní "NE", musíme počítat s nutným zlem, které nás čeká stejně jako státy, které již dali Novému světovému řádu Vale. Tak či tak naše budoucnost není světlá a toto bysme si měli všichni uvědomit. Zvolíme zlo nebo menší zlo?

Problémem však je, že občanů, kteří již otevřeli oči je méně než těch, co stále slepě poklonkují systému. Nevolám po anti-propagandě. Žádám vás tímto o podporu nezávislých médií. Vždyť kdyby nebylo nezávislých médií a internetu, tak jsme se tu ani nesešli, protože bychom jediné informace čerpali z televize, seděli bychom doma na gaučích a tleskali tomu jak mariňáci vybombardovali další nepřátelskou zemi.

Dalším typickým příkladem je totální mediální ticho nad tématy opozice a odpůrců Evropské unie a eura.


Jak vidíte, tak to co předpovídal v roce 2012 Nigel Farage se skutečně stalo, avšak na Ukrajině. Obyvatelé Řecka nakonec pochopili kudy vede správná cesta a my jim přejeme aby se po ní vydali. Před možným krachem Řecka Nigel Farage také varoval a myslíte, že o tomto varování Řekové něco slyšeli? Vidíme však takové názory v České televizi? Vždyť Nigel Farage je presidentem jedné z největších frakcí Evropského parlamentu! Slováci také nebyli informováni a podívejte jak euro uvrhlo do bídy občany Řecka a Slovenska. Zeptejte se Slováků, sedí tu dnes s námi. Není liž pravda o čem Nigel Farage hovoří? Vždyť když jsme vstupovali do Evropské unie, vstupovali jsme do ní kvůli obchodní spolupráci, volnému pohybu osob, jako jeden z partnerů nezávislých států. Nevstupovali jsme do Lisabonské republiky, tu nám pak bohužel již naordinovali naši volení zástupci o nás, bez nás.

A zde máme další video, respektive jeden z mnoha důkazů, díky němuž budete svědky cílené manipulace a lži v podání veřejnoprávní televize:


Jedině podpora nezávislých médií Vámi občany, může něco změnit. V současné době jde o nejlepší možný způsob jak zastavit nesmyslné šílenství a přesvědčit k akci i ostatní občany, kteří se stále nacházejí v omamném spánku či se oddávají bezbřehému nezájmu či nihilismu. Jak řekl Albert Einstein: "Největším vítězstvím zla je, když lidé dobří neudělají nic." I ta nejmenší pomoc je dobrá, ale pokud nebudeme dělat nic, nic se nezmění. Zlo a lež má sice krátké nohy avšak s posvěcením mediální "pravdy" se zlo legalizuje. Proto potřebují právě nezávislá média vaši podporu a to především finanční a mediální. Pokud však chceme něco změnit, musíme začít u nás samotných a taková změna začíná informovaností. Ignorace faktů tj. pomyslné "pravdy" má totiž stejný význam stejná jako lež či takzvaná propaganda. A v tom tkví zásadní rozdíl mezi nezávislou mediální scénou a tou závislou. Ta první vám přinese všechny zprávy - špatné i dobré. Tu druhou scénu však známe, máme ji přímo v obýváku. Podporujte tedy prosím projekty jako jsou právě české infowars, nebo AC24, Svobodný vysílač, NWOO, Národní Listy či Reformy.cz a mnozí další. Nemusíte podpořit pouze penězi, zapojte se do informační války, která je první a poslední válečnou frontou, na níž má smysl bojovat. Lajkujte, sdílejte, posílejte emaily, nebojte se mluvit s ostatními na veřejnosti...

Letos tomu bude 600 let co Jan Hus zahynul v plamenech, proto bych závěrem rád citoval jeho slova: "Protož hledej pravdy, slyš pravdu, uč sě pravdě, miluj pravdu, prav pravdu, drž pravdu, braň pravdy až do smrti: neboť pravda tě osvobodí od hříchů, od ďábla, od smrti dušě a konečně od smrti věčné.." a já bych ještě úplně na konec dodal svými slovy "a šiřte pravdu".

Autor:

99 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page