top of page

Zásadní interview s Dr. Laibow o příchodu plánované pandemie z r. 2009



Smekáme všechny klobouky v redakci před prací Davida Formánka. Otevřete svou mysl a pusťte si záznam z archivu amerických Infowars, kde Dr. Rima Laibowová, kterou znáte z virálního video o chystané pandemii a vakcinančí genocidě z pořadu Jesse Ventury Konspirační teorie, mluví prorocky o tom, co se dnes děje. Ona nám tyto informace sdělovala v roce 2009 !!! Sdílejte to do všech koutů přátelé! Video, které jsme vyšťourali i přesto, že youtube komplet 20 let starý archiv Infowars smazal, takže mnoho záznamů chybí. Tento všeak byl natolik kritický, že se uchoval. A nyní po mnoha letech toto interview a diskuse nabívá nové důležitosti.



Podívejte se zpětně na 11 let starý pořad Jesse Ventury o konspiracích, Bilderbergu a depopulační agendě globalistů, který s tématem souvisí. V pořadu Jesse Ventury vystupuje Dr. Rima Laibow a dále Daniel Estulin, Alex Jones a David Icke.




Anticovid vakcíny neslouží VŮBEC k ochraně před covidem či jinou nemocí. Jde prokazatelně o JED a nikoliv o léčivo. Jsem schopen to kdykoliv prokázat. Jsou to depopulační injekce se zavedenou trasovací biotechnologií. Samotná architektura vakcín jasně prokazuje, že pouhá její výroba a distribuce je zločin proti lidskosti. Je to biologická zbraň a nikoliv léčivo!



Statistická data z John Hopkinsonovy university jasně deklarují, že očkovaní mají až 40x násobnou šanci onemocnět covidem oproti neočkovaným. Jakmile přesáhne naočkovanost 25% ve státě, začne komunita očkovaných produkovat mutace, které pak očkované zabíjejí díky jejich enormně snížené imunitě. Mutace nejsou pro neočkované nebezpečné, ale samotné očkované mohou i zabít a to se také ve velkém děje po celém světě.


Data ukazují, že všude ve světě tvoří většinu nově nemocných právě očkovaní. Proč? Protože anticovid vakcíny vytvářejí ADE syndrom. Imunitní systém si splete vaše vlastní buňky s virem a útočí přímo na vaše vlastní tělo, dokud se totálně nevyčerpá. Zahubené buňky vytvářejí v celém těle zhoubné záněty a zvyšují vysoce toxicitu organismu. Tyto tzv. "vakcíny" snižují přirozenou imunitu o 70%, což potvrdil sám architekt těchto vakcín Dr. David LV Bauer. Druhá dávka je mnohem nebezpečnější, jelikož je podána v době, kdy je imunitní systém již vyčerpaný. Pokud mRNA přenastaví na výrobu spikeproteinu buňky vašeho srdce či mozku, nastane infarkt či mrtvice. Některé buňky, jako právě buňky srdce se však neobnovují a tak na vašem srdci zůstane jizva a zůstane již navždy poškozené. Pokud se po dvou dávkách vyčerpaný organismus potká s mutací SARS, která je pro běžného neočkovaného téměř neškodná, může ho to zabít. Proto jsou JIPky po celém světě teď plné očkovaných, zatímco v médiích vám celou dobu tvrdí, že očkování bude brzy povinné, a že za současný stav mohou neočkovaní, ale opak je pravdou. Očkovaní se tak stávají nebezpečnými nejen sami sobě, ale i svému okolí, zejména pro ostatní očkované. A toto svinstvo chtějí píchat malým dětem! Zastavme společnými silami tu genocidu, tento globální podvod a hoax, dokud je čas!


p.s.: toto se děje po celém světě. V některých zemích počty obětí vedlejších účinků anticovid vakcín již převyšují počty obětí coronaviru. A jak to víme? Díky statistikám z John Hopkinsovy University, která sleduje všechny země světa a vývoj. Jak jistě víte českým statistikám se věřit nedá, když jde o šíření nemoci mezi zdravými, čísla se uměle mnohokrát navyšovala, stejně tak se vsadím, že poměr očkovaných je mezi nově nemocnými mnohem vyšší. Nevěřím Vojtěchovi, Prymulovi ani Babišovi #Sorryjako


Alex Jones prezentuje přicházejíci statistická data z University Johna Hopkinse. Anticovid vakcíny způsobují nemoc a smrt. Děje se to po celém světě. Genocida. Zložiny proti lidskosti, válečný zločin.







921 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page