top of page

Hrozí nám skutečně válka?!



Globální elity nám připravily brutální scénář depopulace lidstva, který je nyní v plném proudu. Pokud je nezastavíme včas, svět může trpět hůře než za 2. světové války. Globální mafie se zmocnila vlády USA a Evropy a chystá se na totální válku s celým lidstvem. Realizace strategického plánu "Amerika pro 21.století" se rozjela na plném proudu a pokud lidstvo nezačne okamžitě jednat, hrozí nám strašlivá budoucnost, kterou si dnes ani nedovedeme představit. Zastavme toto zlo v Čechách a na Slovensku a ukažme světu, že to jde!

Rád bych uvedl pár poznámek k mému projevu. Nechci tvrdit, že se straší Rusko jen kvůli nám, ale TAKÉ kvůli nám samým s cílem formovat evropský superstát.


Pozn.: uvádím pro přesnost, že těch rabínů bylo 700... ale protestujících židů bylo v NY skutečně 10 tisíc, viz odkazy níže. Co se týče Politbyra SSSR tak jsem spíše chtěl popsat změnu jeho fungování za Brežněva a pokuázat na fakt, že v EU máme úplně stejný způsob řízení. Politbyro samozřejmě existovalo již před Brežněvem.


Z archivu pro vás také vybíráme historicky první vysílání Svobodného vysílače, ve kterém byl hostem Pavel Krejčí. Informace obsažené v tomto interview se pojí s tématem rozhovorů na setkání českých a slovenských patriotů v Brně.



DALŠÍ ODKAZY, PODKLADY A ZDROJE:

592 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page