top of page

Rusko definitivně ve válce s USA?!



Ministr Stropnický a česká massmédia se společně probudili ze spánku hodného snad jen Karla SchwaNzenberga. Díky nezávislým médiím operujícím hlavně na sociálních sítích jsme se o tomto zásadním faktu, který lze bohužel (bohudík?) považovat za více než jen pouhou další smutnou zprávu ze Středního východu, dozvěděli již o dva dny dříve.

ZDROJ:

STROPNICKÝ: RUSKO ASI OPRAVDU ZAHÁJILO VOJENSKÝ ZÁSAH V SÝRII Ačkoliv se z médií dozvídáme, že přímá intervence oficiálních vojenských sil USA a Turecka do prostoru Perského zálivu narůstá den za dnem, pozorujeme jak (neoficiální) síly ISIL pod taktovkou Pentagonu získávávají více a více území blíže a blíže centrální části Sýrie. Síly Nusra Front vedené Mossadem dominují v severozápadním regionu provincie Idlib a síly McCainových "rebelů" z FSA stojí na prahu Damašku. Dlouho se všichni zaobírali spekulacemi, zda-li Vladimír Putin opustí svého chráněnce Assada a zanechá ho napospas západním "osvoboditelům" stejnému osudu jako Kaddáfího. Kdo si toto myslel, zřejmě nezná Vladimíra Putina, stejně tak jako strategické zájmy Ruska. Narozdíl od prolhaného 0bamy, který činí pravý opak všeho co slibuje, Vladimír Putin co slíbí to plní. Nechceme však tvrdit že je Vladimír Putin nějaký svatoušek, nebo že vše číní z pouhé vůle být pravým mírotvůrcem. Faktem je, že primárním Ruským zájmem v Sýrii je zamezit výstavbu ropovodu z Kataru a Saúdské arábie do Evropy a překazit tak plány konkurentů Gazpromu v oblasti Středního východu. Jenže jak to u mezinárodní politiky bývá, jedno souvisí s druhým. Nebýt páté kolony americké armády ISIS, a Pentagonem řízeného Arabského jara, nemuseli bychom být svědky nádraží přeplněných uprchlíky a hororických scén jakými jsou například utopené Syrské děti, kamiony plné mrtvých těl nebo ženy s dětmi hozené přes palubu uprchlických lodí. Ignorance Evropanů k dění na Středním východě již přináší své ovoce zejména na jihu Evropy a pomalu dozrává ve středoevropském prostoru u nás doma.

ZDROJE:

PŘOČ ELITY EU TAK SPĚCHAJÍ S PŘIJÍMÁNÍM IMIGRANTŮ? Poté co Vladimír Putin naposledy oficiálně i neoficiálně varoval Turecko, že pokud nepřestane jejich vláda podporovat Islámský stát, udělá z Damašku další Stalingrad, poté co informoval otevřeně veřejnost že za rozvojem ISIL stojí Spojené státy a potvrdil tak skutečnost o které si šuškají už i vrabci na střeše, rozhodl definitivně o invazi Ruských vojenských sil na území Sýrie. Proč je tato zpráva tak zásadní? Jde totiž o historický moment. Poprvé v historii se totiž střetnou vojenské síly Ruska se silami USA, potažmo Izraele a Saúdské arábie, ačkoliv v přestrojení tu za teroristy, tu za "bojovníky za svobodu". Údajně došlo i na nasazení letectva. Toto je však střípek z akcí, které se v posledních dvou dnech staly, které mají mnoho společného s tímto aktem. Do celé mozaiky například velice dobře zapadjí čínské válečné lodě, které se dnes poprvé v historii objevily u břehů Aljašky.

ZDROJE:

RUSSIAN JETS IN SYRIAN STRIKES ČÍNSKÉ VÁLEČNÉ LODĚ SE POPRVÉ OBJEVILY U BŘEHU ALJAŠKY Mezitím co na Ukrajině začínají mít pravicoví extremisté placení Bílým domem realizace mírových dohod z Minsku plné zuby, Vladimír putin se rozhodl vrátit ukrajinskou facku Gazpromu globálním loutkářům přes Sýrii. Rusko bojem proti Islámskému státu získává body nejen u zblbnuté části západní veřejnosti svojí akcí proti ISIS, ale získá tím především další pozitivní ohlasy u lidí, kteří buď na vlastní kůži poznali zahraniční politiku USA nebo se již probudili z Orwellovského sna diktovaného Českou televizí a podobnými západními lži-médii ovládanými agenty Čtvrté říše Nového světového řádu. Biologickým robotům typu Pavel Novotný tak u probuzené veřejnosti naštěstí neuspějí ani rasistické výlevy na adresu bílé rasy.

ZDROJE:

PAVEL NOVOTNÝ: NEBOJÍM SE MUSLIMŮ, BOJÍM SE AGRESIVNÍCH BÍLÝCH HOVAD Do toho všeho se nám blíží další smutné výročí jedenáctého září, které proběhne již za 8 dní. Jak to vypadá, Rusko jde na to od lesa a v pravý čas. Ostatně k 11. září očekáváme, že Kreml ke brzy uvolní informace o 9/11, které se americká vláda zuby nehty v posledních dnech snaží ututlat. Do toho se blíží volby o křeslo "nejmocnějšího" muže(?) světa. Ostatně součástí kampaně jednoho z kandidátů na post šéfa Oválné pracovny, je slib zveřejnění 28 Bushem utajených stránek reportu Vyšetřovací komise o útocích z 11. září. Situace tak může připomínat moment svítání pátého dne do oken Helmova žlebu z filmové trilogie Pána prstenů. Už jen Gandalf chybí! Přijde tedy záchrana z východu jako z pohádky? Nebo se síly Mordoru rozhodnou k masivnímu protiúderu? Myslím si, že toto vše záleží především na veřejném mínění obyvatelů Západních zemí a aktivitě těch občanů, kteří se rozhodli konečně říci stop nadvládě globální mafie nad vlastními vládami. Dle mého soudu nadchází čas, který by se dal popsat jednou větou klasika: "Teď nebo nikdy!".

ZDROJE:

45 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page