top of page

Nela Lisková a Marek Obrtel spojili síly



Foto Mgr. Jan Jonáš, zleva: Viktorie Šilová, Nela Lisková, Marek Obrtel

Nela Lisková a Marek Obrtel spojili síly. Pomůžou naši vlasti i východu Ukrajiny.

Nela Lisková a Marek Obrtel se v Praze setkali s ukrajinskou aktivistkou Viktorii Šilovou, která stejně jako Nela Lisková a Marek Obrtel vystupuje proti ukrofašistické vládě Porošenka, kterou mimo jiné dodávkami zbraní podporuje i naše vláda.

Setkání bylo velmi emotivní a reálná videa z válkou postižené východní Ukrajiny a debatu s paní Viktorii Šilovou mohla na Novotného lávce v Praze shlédnout i veřejnost. Debata byla místy velmi bouřlivá, nicméně Šilová, Lisková i Obrtel mluvili s rozvahou a bylo vidět, že celé problematice rozumí a že se ji oba intenzivně věnují. Viktorie Šilová odpovídala na řadu dotazů a velmi konkrétně popisovala situaci v Doněcko-Luhansku, která je s ohledem na válečný konflikt a jeho vývoj velmi špatná.

Nevyhnula se ani ekonomickým otázkám a původu vzniku celého konfliktu. Jak Lisková, tak Obrtel se netají tím, že mají mnoho společného a že mezi nimi vznikla chuť společně pracovat na politické úrovni. Nechtěli být zatím příliš konkrétní a na položené otázky zatím odpovídali úsměvem na tváři, ale bylo nám slíbeno, že se vše včas dozvíme. Že by tu naši prekérní situaci vzali do rukou konečně lidé, kterým dle nezávislých průzkumů, věří většina národa?

Doufejme, že ano, protože jak Nela Lisková tak Marek Obrtel jsou velmi silné osobnosti a náš národ si obou velmi váží a mají respekt z řad lidu a to je podstatné. Nela Lisková ve svých veřejných prohlášeních nešetří ani naši vládu, ale nebojí se "obout" ani do US velvyslance Schapira, se kterým se nemají zrovna rádi, ani do celé administrativy USA, která je dle jejich vyjádření příčinou všeho zla a krveprolití ve světě, a to již historicky.

Marek Obrtel má bohaté zkušenosti z mnoha válečných misí a má stejný názor jako Lisková na všechny zásadní otázky. Je zarážející, že jsem se náhodně z více stran dozvěděl, že ač je Nela Lisková velmi známou osobností, která stojí za svým národem a je velmi odvážná, na demonstrace, kde by měla zrovna tato žena co národu sdělit, ji nezvou a důvody, proč tomu tak je, jsou pro mě více než zarážející. Byl jsem u toho, jak lidé na Nelu Liskovou reagují, jak ji prosí aby vydržela a kandidovala v nadcházejících volbách, hromadně jí vyjadřují velkou podporu. Ale ti, kteří nám řeční na demonstracích se velmi obávají jejího nepřehlédnutelného charisma a bojí se, aby je Nela Lisková nepředčila. Smutné, ale je to realita, která se denně potvrzuje. Výjimkou však může být informace sdělená naší redakci Organizačním výborem Projektu Českoslovesko, který se rozhodl paní Liskovou pozvat na demonstraci "Československé povstání", která se má konat v Praze, Brně i Bratislavě (pozn. redakce).

Tak si jen říkám oč teda těm rozhádaným Okamurům, Machům a Konvičkům a ostatním jde, když se bojí mít vedele sebe takovou osobnost jako je Nela Lisková? Nemá náhodou Lisková pravdu, když se veřejně vyjadřuje kriticky na téma roztříštěnosti demonstrací a touhy po korytech těch přednášejících? Taky se mi nejeví z jejich chování, že by jim šlo o občany. Každopádně, ať si dělají co chtějí, nám svitla naděje, světlo na konci tunelu a spolupráci Lisková a Obrtel moc fandím a věřím, že většina národa taky, protože se dali dohromady dva slušní, zkušení profesionálové a takového tady zatím nemáme ani jednoho. Vlastně nově dva! Oba se snaží reálně pomáhat, což včerejší akcí a vyhlášením veřejné sbírky na Facebooku Nely Liskové pro oběti válkou zbídačeného východu Ukrajiny jen potvrdili.

Takže Nelo a Marku, děkujeme, velice si vás vážíme a držíme za nás vlastence pěsti.

Rovněž děkuji Viktorii Šilové za její odvahu a nasazení s jakým bojuje proti Porošenkovi a jeho fašistické vládě. Všichni tři jste skvělí a potřebujeme Vás!


Poznámka redakce Infowars.cz: Štětinovy krvechtivé výlevy (např. že se lodě uprchlíků měli již dávno potápět) a podobné klasické vejšprechty sice nechyběly (vůbec nechápeme jak takové psychopatické šílence může někdo zvát do veřejné diskuse), ale kupodivu na obrazovce ČT zazněl názor (později v diskuzi expertem potvrzen jako fakt), že v případě útoku na Afghánskou nemocnici šlo o další z řady válečných zločinů, kterých se armáda USA dopustila. Je to však snad poprvé co v ČT nechali promluvit někoho kdo má objektivní a zdravý názor na dění na Ukrajině viz diskuse s Viktorií Šilovou. Seznam amerických "omylů" je také velice zdařilý pokus o objektivitu. Zdá se, že někdo v ČT začíná chápat, že je považována většinou obyvatelstva za zpravodajskou žumpu toho nejhrubšího zrna, ačkoliv zpravodajský komentář Adama Koláře ke konfliktu na Ukrajině stále nechává diváka tušit, že ČT si bude muset ještě hodně sáhnout na dno svědomí pro špetku kvalitní žurnalistiky, protože to co vyplodil je nejen nonsense, ale jedna veliká obludná lež. Například tvrzení, že Anexe Krymu Ruskem zapříčinila 8000 obětí. A nejde o slovíčkaření! Víme všichni moc dobře, že na Krymu nikdo nezemřel a že je prakticky jedinou oblastí bývalé Ukrajiny, kde je dodnes klid a mír narozdíl od zbytku zubožené a válkou rozvrácené Ukrajiny pod vládou Obamovou vládou podporovaných fašistickcýh psychopatů Porošenka a Jaceňuka.

ZDROJE:


45 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page