top of page

Insider promluvil ...

Aktualizováno: 1. 2. 2019



Insider promluvil

Americká armáda, pod novým velením generála námořní pěchoty Josepha Dunforda (v úřadu od 1. října 2015), přichází s těžce nabitou zbraní, ze které šlehají plameny svobody pro lid Spojených států a celého světa. Pod jeho vedením, převzala americká armáda kormidlo globální mafie: Federální rezervní systém (FED). Chcete-li si tento fakt ověřit, jděte a navštivte domovskou stránku Rady guvernérů Federálního rezervního systému, ale na ní již nic nenajdete:

nyní totiž operuje Federální rezervní systém na státem kontrolované doméně:

Číňané se skoordinovali s tímto krokem tím, že oznámili vlastní čínský Mezinárodní platební systém, alternativu ke globílní mafií kontrolovanému systému SWIFT, což znamená de-facto převzetí finančního systému krytého americkými dolary operujícího mimo území Spojených států, který proběhl přesně podle synchronizovaného plánu. Imploze velkých globálních mafiánských bank je nyní již jen otázkou času.

Jak jsme již dříve uvedli na naší facebookové stránce pomocí úvodní fotografie slovy našeho informátora, ještě šlo o nepotvrzené zprávy:

We were talking with our Pentagon insider and he told us today...FYI...that the bank of america needs to secure collateral for it's 85 trillion dollar debt by Oct 24 or "the shit will hit the fan". We were told that Jade helm was a deployment for an ELITE roundup if the whole financial system collapses at that time and he said the military white hats are ready to take over control. The gold in the collateral accounts is gone and the countries are demanding it back. The whole system is on the verge of collapse and this may all take place before the new year. "We want all our brothers of the world to be prepared and on board for a global push at the same time."

Dnes se však vítr obrací a přináší dobré zprávy. Podle našeho insidera v Pentagonu a našich ruských zdrojů, se na Blízkém východě krom toho odehrály obrovské vojenské akce, jejichž cílem je odstranění fašistické sionacistiske vlády Benjamina Netanjahua v Izraeli. Akce se rozproudila na plné obrátky poté, co bez povšimnutí světových médií byla ta samá Izraelská vláda shledána vinnou z válečných zločinů, dále ze zločinů proti lidskosti a ze zločinů páchání genocidy. Pro usnadnění ruské čistky sionacistickych uctívačů Satana z Blízkého východu, stáhl Pentagon všechny své letadlové lodě z Perského zálivu. Tiskový mluvčí americké vlády Barrack Obama již ani neprotestoval.

Podle jiných zdrojů Pentagonu přilil delikventní Netanyahuův režim minulý týden pouze olej do ohně tím, že předstíral letecký nálet američanů proti syrským vládním silám v Aleppu. Rusové se nenechali podvést tímto manévrem a odpověděli tím, že poslali rakety a stíhačky přes íránský vzdušný prostor (samozřejmě s íránským svolením) a zaútočili tak na více cílů na Blízkém východě, a pozabíjeli (krom bojovníků IS) stovky izraelských, saúdskoarabských a tureckých vojáků působících ilegálně proti mezinárodnímu právu v Sýrii a Iráku (tvrdínaše zdroje z Pentagonu). Skutečné poselství samozřejmě je takové, že americká armáda byla připravena ustoupit stranou a umožnit tak Rusům, aby uklidili nepořádek na Blízkém východě, což se absolutně rozchází z běžným, i zasvěceným pohledem na celou situaci.

Ve strachu o svůj život, a také existenci svého režimu se král Salman ze Saúdské Arábie uchýlil do nemocnice, odvolávajice se na těžkou formu Alzheimerovy choroby, zatímco jeho syn, který drží otěže skutečné moci, ministr obrany a korunní princ Salman letěl do Ruska, kde podle Pentagonu a ruských zdrojů aby jednal o kapitulaci svého režimu. Jak říká drsné arabské rčení: "jeden den máš hůl v ruce, a druhý den může být ve tvém zadku." Ve skutečnosti se Saúdský princ podvolil a nabídl Rusku kontrolu nad trhem ropy výměnou za přežití jeho režimu. A aby osladil hrnec, Salman nabídl zaplatit dva ve Francii vyrobené Mistraly - nosiče vrtulníků, které kupuje Egypt od Francie, která zase byla donucena dříve prodej těch samých lodí do Ruska zrušit.

Rusové také souhlasili se Saúdy, že by bylo zapotřebí nějakého "politického urovnání", včetně okamžitého ukončení falešného teroristického chalífátu ISIS. Nicméně, s čínskou, ruskou a íránskou podporou jemenských vojenských sil, které přebírají významná saúdská ropná pole se zdá stále více pravděpodobné, že "politickou dohodou" bude abdikace této odporné pseudo-muslimské rodiny, uctívačů Satana, a postoupení jejich kontroly muslimské Svaté země výměnou za jejich životy. Možná bude uspořádán komfortní odchod do důchodu na francouzské Riviéře, kdo ví? To by bylo nepochybně výhodnějši než poprava, kterou si mnoho z nich zaslouží, ale které se také někteří z nich mohou velice brzy dočkat.


Dalším středovýchodním autokratem, který je v hlubokém stavu paniky je prezident Turecka, Erdogan. Pentagon začíná stahovat všechny své síly a hlavně protiraketovou obranu z Turecka v rámci svého všeobecného stahování se z regionu. Jediná věc na které trvají, a kterou budou i nadále dostávat, jsou pravidelné zásoby benzínu pro vysokou spotřebou paliva jejich vojenských motorů.

Erdogan byl přistižen při bombardování Kurdů ve své vlastní zemí, dále při megakrádežích průmyslové infrastruktury Sýrie ve spolupráci s Izraelem a při obecném vytváření anti-sociálních potíží v regionu. Na oplátku jsou aktuálně všechny Rothschildovy ropovody přepravující kradenou syrskou a iráckou ropu přes Turecko odřezávány Ruskými a Kurdskými silami.

Přetnutí toku ropných peněz ze Středního východu bude poslední hřebíček do rakve pro mnoho banksterských mega-bank, které přežívaly jen díky petrodolaru. To je jeden z hlavních důvodů, proč MMF, OSN, BIS, Citibank, Bank of England a jiné instituce neustále varují před blížící se velkou finanční krizí. Finanční hlava sionacistické chobotnice je již prakticky odříznuta, a brzy se pohyb jejích chapadel zastaví úplně a ukončí tak její poslední hrůzný boj. Obavy jsou však na místě, tato chapadla by při své smrtelné křeči mohli vykonat spousta další neplechy.

S blížícím se ústupem evropských a amerických sponzorů ze svých silových pozic, se zdá osud sio-nacistickeho Netanjahuova režimu v Izraeli nyní také více či méně finálně zpečetěn. Netanjahu byl nucen zrušit svou plánovanou návštěvu Německa, protože německá kancléřka Angela Merkelová i německý režim mu řekli, že nedostane žádné další německé ponorky.

Vydírání německých automobilek, jako je Volkswagen, Mercedes Benz atd., pomocí směšého humbuku v podobě tzv. "skandálu s emisemi", pouze posílilo německé odhodlání spolupracovat s Rusy proti jejich globálním trýznitelům. Záplava milionů "syrských uprchlíků," z nichž jsou mnozí vycvičení agenti-sabotéři a vojáci ISIS, kteří nikdy nebyli ani Syřany, znepokojuje také mnoho rozumných Němců a dalších informovaných Evropanů. Němci se chystají k možnému obnovení emisí německé marky a k odstoupení od Eura a bude-li to nezbytné, přistoupení k čllenství v BRICS po následném vystoupení z NATO. Klíčové je však pro nové síly v Německu zlepšit své vztahy s autoritářským režimem Vladimíra Putina v Rusku.

Zdroje nám také řekly, že i Francouzi hodili ručník do ringu a, podle britské MI5, již nepracují pro lůzu globálních banksterů. Francouzi řekli Britům, že budou pracovat na začlenění Ruska do EU, a že v případě, že Britové by byli proti tomu, měli by tedy opustit projekt EU.

Mezitím nám i na Dálném východě začíná svítat na lepší časy. Čínský komunistický a severokorejský režim zachránil současnou situaci tak, že si "zazáplatovali" svoje hlavní rozopry. Oznámení Severokorejců, že mají jaderné mezikontinentální balistické rakety schopné zasáhnout Spojené státy a Evropu bylo znamením, že Japonsko a Korejský poloostrov již nejsou otevřeny jadernému vydírání ze strany světofašistů, a jejich stále klesající kolekci otrockých režimů, jak nám sdělili severokorejské a čínské zdroje.

Bílé klobouky ze CIA vydaly varování všem spřáteleným silám, že světofašisté se budou snažit přenést svůj stylový německý emisní skandál i na japonské korporace jako Mitsubishi, Honda, Toyota, Mazda atd., aby se snažili zavázat si japonské průmyslníky. Jakýkoli takový pokus selže, protože Abeho (premiér Japonska) posluhovačský režim ztrácí svou podporu poté, co nutí Dohodu o Trans-Atlantickém Partnerství (TTIP) jak svým lidem, tak svému průmyslu.

Ačkoli TTIP je většinou procesem složitého technokratického obchodování a bude mít jen minimální dopad na reálnou ekonomiku, skutečnost, že byla sjednána v tajnosti a tím, že dává moc tajně vybíraným firemním tribunálům nad japonskou vládou, rozlobilo totálně křídlo japonských nacionalistů včetně Japonského Císaře, který nyní již systematicky odmítá přijmout Abeho na audience.

V každém případě, i když se otrocký Abeho režim udrží u moci, útok proti jeho zbývajícím vlastníkům-manipulátorům v USA je v plném proudu. Dokonce v době, kdy jsme pro vás připravovali tento článek, šéfové Abeho kontaktovali Bílé klobouky, aby vyjednali mírovou dohodu.

Mezitím - podle zednářských zdrojů z lóže P2 - se očekává, že František, který se má ukázat v Mexiku zvažuje, že vyhlásí svatou válku proti globální mafii chazarské lůzy, která stále lpí na moci ve Spojených státech, a také některých zemích Latinské Ameriky a pomalu ztrácí svoji moc i na domovské půdě Empire of the cities.


Bývalý americký prezident a dlouhodobý sio-nacistický führer, George Bush starší, ukázal v poslední době svůj strach, když byl dotázán jedním trutherem na tajné vládní projekty v USA. Bush odpověděl: "Američané nezvládnou přijmout pravdu," předtím, než ho utišili jeho manipulátori.

Jakou pravdu nemůžou přijmout, Georgi? Pravdu, že vy a vaše klika zavraždila prezidenta Johna F. Kennedyho, Martina Luthera Kinga a tisíce dalších? Skutečnost, že jste sprostě ukradli prostředky určené pro obyvatele celého světa, a používali je, aby jste upřednostnili svůj genocidní, fašistický Nový světový řád? Skutečnost, že vy a vaši kolegové sionaciste vyrábíte a šíříte smrtelné nemoci, jako je HIV, Ebola, ptačí chřipka, SARS atd..? Skutečnost, že jste prodali americké vojenské tajemství Číňanům a Severokorejcům? Skutečnost, že váš gang zavraždil něco kolem 3000 lidí v 9/11 zinscenovaném fašistickém převratu? Pravdu, že jste chtěli zotročit američany pomocí Patriot Actu a použít jejich těla v další šílené světové válce proti celému Východu? A co o chemtrails či plány na čipování lidí, které jste již nainstalovali desetitisícům američanům.. atd.? Seznam pokračuje, ale buďme realisté. Vy víte co jste řekli novinářce Sarah Mc Lendonové v roce 1992: "v případě, že americký lid někdy zjistí, co jsme udělali, budou nás honit po ulicích a lynčovat." Vy víte co vás čeká pokud se nevzdáte!

Americká armáda pod velením generála Dunforda učinila důležitý první krok ke znárodnění Federálního rezervního systému, ale je třeba udělat mnohem více. Proč Obama stále veřejně lže o Sýrii, 9/11, o Ukrajině, o 3/11, 7/7 atd..? Proč armáda nezačala masové zatýkání známých zločinců za zločiny z 11. září, podvody Wall Streetu, masívní politické úplatkářství atd..?

Jak mnozí informovaní občané USA, obyvatelé Evropy a mnozí lidé z Pentagonu a agentur poukázali, je to velezrada, a je třeba ji řešit s lidmi, kteří mají zbraně, protože nikdo jiný nemá sílu prosadit americkou Ústavu a zákony platné v zotročených zemích.

Generále Dunforde a vlastenci v americké armádě, historické zápisy čekají na vaše rozhodnutí a my vám držíme palce, protože my informovaní jsme nad vámi nezlomili hůl. Budete tichými hrdiny lidstva, nebo vás hodí do popelnice dějin jako další kteří selhali? Lidé na celém světě čekají a doufají v to nejlepší ... nezklamte nás!

57 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page