top of page

Lékaři z celého světa za pravdu o Covid-19

Aktualizováno: 13. 9. 2020

Netřeba více našich slov... zde máte názory skutečných odborníků, nikoliv žurnalistů či politiků, hezky pěkně pohromadě. Argumentů je tolik, že je stále s podivem, že kvůli deseti nemocným lidem se zavírají podniky pomalu na celém světě a likvidují se ekonomiky celých států a zdraví celého lidstva. Proč tedy masmédia (až na malé výjimky potvrzující pravidlo) jedou tu samou nesmyslnou a trapnou písničku dokolečka dokola než nám shoří stodola? Proč většina vlád Západu ohlupuje svoje občany tak jako se to děje v totalitní Číně? Proč nám média tlačí Gatesovy vakcíny? Odpovědi již často sami tušíte... a pokud nevěříte tomu, že Covid je globální hoax a podvod století, jistě budete chtít argumenty, důkazy a svědectví. Jenže my toho máme tolik na skladě, že by se to ani do sta článků nevešlo, ale menší-větší "výcuc" jsme vám připravili abyste netvrdili, že si vymýšlíme nebo že spřádáme "konspirační teorie".



V Texasském Houstonu to vře. Desítky vážených lékařů se ozvali na společné tiskové konferenci! Postupy zavedené ministerstvem zdravotnictví, byli důvodem úmrtí pacientů, nikoliv onemocnění COVID-19, které je při správné léčbě neškodné! Dokonce již dávno existuje dostupný lék a účinná léčba! Úřady dokonce vyšetřují za veřejné ohrožení ty, kteří si dovolili upozornit na fakt, že COVID-19 je v první řadě imunologické onemocnění, nabízejí účinnou léčbu a funkční léky, nebo si dovolili rozporovat oficiální zfalšované statistiky o úmrtích. Facebook však stále označuje tato vyjádření za nepravdivá, youtube maže videa předních lékařských kapacit, Twitter maže celé účty, masmédia mlčí nebo se přidávají k mediálnímu lynči. Děje se to na celém světě, nejen v USA, ale i u nás doma.


Výňatek z tiskovky vč. českých titulků, níže kompletní video z tiskovky


Profesor Klaus Püschel je známý německý patolog a soudní lékař. Jako jeden z mála měl se svým týmem možnost pitvat oběti “údajné epidemie Coronaviru” v Hamburku (k 16.4.2020 bylo v Hamburgu 3953 nakažených Coronavirem a 80 osob na něj údajně zemřelo). Podle jeho závěrů v rozhovorech pro německý tisk a televizi, ani jeden z pitvaných zemřelých v Hamburku nezemřel na následky virového onemocnění COVID-19! Všichni zemřelí trpěli již před tím nějakou závažnou chronickou chorobou. mezi nejčastější patřila rakovina (zhoubná nádorová onemocnění), chronické dýchací potíže, onemocnění srdce a oběhového systému, diabetes (cukrovka), často se jednalo o silné kuřáky a obézní jedince. Většinou se navíc jednalo o staré lidi s věkovým průměrem 75 let. U několika málo případů mladších ročníků, např. muže 46 let pitva prokázala, že trpěli závažným chronickým onemocněním, jen o něm nevěděli. Ti lidé by podle něj zemřeli stejně i bez Coronaviru.

(odstavec převzatý z ceskavec.cz)



Prof. Püschel také kritizoval nařízení Kochova institutu v Berlíně, podle kterého každý mrtvý, u kterého se prokáže pozitivní COVID 19 test, by měl být počítán jako oběť pandemie. Takto se mimochodem postupuje i všude jinde ve světě včetně ČR! Je proto evidentní, že ony oficiální děsivé statistiky “obětí” nemají s realitou nic společného! Také se velmi podivil, že německé úřady naopak zakazují pitvy zemřelých, ačkoliv by to velmi pomohlo objasnění skutečného rizika koronaviru. Ačkoliv němečtí patologové mají dostatečné kapacity a ochranné prostředky podobná zkoumání provádět.


Kde berou vlády "noty"? Jak je možné, že státníci z celého světa citují ty samé věty? Kdo to všechno řídí? OSN? WHO? Deep State? Proč všechna média a státníci melou ty samé nesmysly jako by věda neexistovala?


Proč nám všichni ordinují roušky, které proti virům mají stejnou šanci asi jako byste chtěli tenisovou sítí chytat komáry? Roušky slouží především jako ochrana proti bakteriologickým onemocněním, to má smysl, ano. Ale proti virům?? Vždyť i zaměstnanci WHO nejprve bagatelizovali nošení roušek... i když je pravdou, že hned den na to to popřeli. A to není jediný excess WHO, to jste si jiště všimli např. v případě paralenu či ibuprofenu, kdy se nám snažili tvrdit, že tyto dva léky nás mohou zabít pokud trpíme diagnózou COVID-19! Roušky jsou vhodné pro nemocné či pro zdravotnický personál, aby nezanesli infekci či viry do svého okolí, zvláště vyžaduje-li t sterilní prostředí. Pro zdravé jedince, zejména ty co trpí astmatem či alergiemi, je však denní nošení roušky doslova zdraví nebezpečné. Rouška totiž zachycuje bakterie, vdechujete díky ní zpátky bakterie, kterých se tělo chce zbavit a navíc vdechujete již vydechlé CO2, jehož vdechování není vůbec dobrá věc, což snad doufejme není třeba vysvětlovat nikomu kdo je při smyslech. To však není vše! Roušky jsou zejména nebezpečné pro společnost, která se díky tomu nemůže imunizovat. Toto vám řeknou všichni odborníci, lékaři a zdravotníci. Proč tedy média a politici mluví pravý opak? Aby zaseli strach do hlav hlupáků, kteří si berou roušku i do vlastního auta, nebo ji nosí i doma?



V USA se z covidu stal doslova prachsprostý kšeft, když lékaři účelově zapisovali do diagnóz pacientů COVID-19 i v případě, že zemřeli na zcela jiné důvody, včetně dopravních nehod či obyčejných pneumonií, na které ve skutečnosti umírá 90% seniorů. Klíčem je tabulkový odměnový systém zavedený dr. Faucim již za Obamovy vlády, kdy za diagnózu COVID-19 (o které rozhoduje sám lékař) se vyplácí trojnásobné odměny než za běžné choroby, např.za zápal plic, a lékaři jsou oběžníky ministerstva či řediteli nemocnic dokonce nuceni k vypisování těchto diagnóz i v případech, kdy není zcela jisté na co pacient zemřel, nebo proč pokašlává. Nemocnice jsou často tlačeny do kouta, protože vlivem karantén a všeobecné hysterie přišly nemocnice o většinu příjmů a jsou tak nuceny tuto diagnózu tlačit všude kde to jde. V americkém Senátu se jeden ze senátorů, lékař a ředitel jedné z nemocnic Scott Jensen ozval na toto téma a vyjevil podvodné praktiky napříč celými Spojenými státy, praktikované nemocnicemi a falšování diagnóz a statistik a nyní kvůli tomu čelí vyšetřování.




Mnozí další lékaři a sestry pracujících s nemocnými COVID-19 se veřejně ozvali na toto téma a popsali praktiky rovné vraždám, kdy zcela zdravému pacientovi staršího věku byla stanovena diagnóza "od oka" a pomocí umělé ventilace, která nebyla vůbec potřeba, byl doslova připraven pacient o život, to vše jen proto, aby mohla nemocnice inkasovat tučný šek. Pozůstalí pak byli upláceni vysokými příspěvky na pohřeb, kdy budoucí pozůstalí často v dychtění po majetcích využívali situace k doslovné eutanázii svých blízkých a podobné hrůzy. Obludné! Děsivé! Šílené! V některých případech byli cíleně zabíjeni pacienti černé pleti rovnou na nemocničním lůžku. Dle svědectví některých sester docházelo k cílenému vraždění bezdomovců sebraných z ulice, za které inkasovala nemocnice až 39 tis UDS.




Nejen v zahraničí, ale i u nás v České republice se ozývají špičky medicíny k tomuto tématu


Výzva dr. Jordana: vždy bylo nutné se epidemii bránit. Vzdy bylo nutné ale i publikum imunizovat. Čím déle budeme věřit Covid lži, tím více budeme ničit budoucnost našich potomků! Nenechme se zakleknout Medici! My teď musíme v gardu našich přísah stát jako zeď před našimi lidmi!





Zkušený lékař, porodník, s praxí ve Švýcarsku, člen tradiční lékařské rodiny vypovídá o tom, co si myslí on a jeho kolegové o tzv. "pandemii" a nemoci Covid-19.






MUDr. Václav Jordán, MScDM, MPA BKM podává interview TV NOVA.








Pseudo-epidemie KORONAVIRU byla zneužita ke strašení veřejnosti, říká primářka Adámková ! Velmi zajímavý rozhovor s primářkou mikrobiologie a ATB centra Všeobecné fakultní nemocnice v Praze Václavou Adámkovou po zrušení opatření kvůli koronaviru.



Dr. Soňa Peková nám řekla mnohé a patřila mezi první odborníky, kteří nám potvrdili veřejně, že se s Covidem věci nemají tak jak nám je sdělováno médii. Řekla nám také, že občas něco unikne z laboratoří! Ale tentokrát došlo k "intergalaktickýmu průšvihu".




Odvážný, střízlivý a naprosto upřímný projev v jednoduchosti a jasnosti zazněl i na půdě Senátu ČR z úst senátora a lékaře MUDr. Jana Žaloudíka. Ten dokonce prohlásil na téma ne-pandemie, coronavir a Covid-19 ta slavná slova: "Česká televize se zbláznila!".




Poděkujme lékařům jako je MUDr.Žaloudík, kteří se rozhodli bojovat i s nejvěšími manipuátory veřejného mínění jakými jsou například nechvalně známí redaktoři DVTV.






Mezi další odborníky, kteří se osmělili a vystoupili proti tomuto obludnému hoaxu je také pan doktor Balík.








O tom, že ne-pandemie Covid-19 je jen další lež jako dvě věže a podvod z dílny Deep State a NWO je jasné už snad všem. Došlo to dokonce tak daleko, že ta oficiální data zkrátka někdo ověřil a jak jinak! Ukázalo se, že data jsou vycucaná z prstu a to patříme údajně mezi covidem méně zasažené země. Jak málo stačilo a už bychom tu měli od vlády Andreje Bureše Babiše další vlnu karantén, omezení podnikání a totalitních vychytávek jakými jsou zákazy vycházení atp. Vrcholem veškeré drzosti bylo veřejné vyjádření ministra Hamáčka, že nemocní budou zbaveni práva volit!


Nyní se vláda A.B.B. konečně vybarvila a konečně došlo na naše slova, že Babiš je ministrem zločinu, a že bude i premiérem zločinecké vlády. Ukradených 50 milionů nám může být doslova ukradených. Ale to jak současná vláda frčí na vlně covidu, jak si vláda a kamarádíčci mastí kapsy na kšeftu s rouškami a zdrav. materiálem, to jaké plány Babiš připravuje v podoby výstavby továrny na vakcíny, jak získávají miliardové půjčky od Číny výměnou za nevýhodné státní kšefty.


Zatímco naše domácí výrobce zdravotnického materiálu odstavili do kouta a kšeftovali vesele s Čínou loajální k Deep State a NWO, komunistickou diktaturou, která podporovala vývoj a výzkum SARS-COV-2 ve Wuchanu v úzké spolupráci s Rockefellerovým centrem, horem dolem nám všem cpali covidové testy, které celý svět zavrhl pro jejich kontaminaci. To jak to s námi Babiš myslí upřímně dokreslují další skutečnosti, jakože ačkoliv nám vláda tvrdí, že bojuje proti ilegální migraci, sama založila a z našich daní pumpuje obrovské finanční prostředky do nové vzniklého Mezinárodního institutu pro integraci ilegálních uprchlíků, který vedou kamarádi ministra Petříčka. Vzpomeňme také na STéBáckou dcerušku Jourovou, a to jak nedávno Babiš kvitoval v Bruselu její snahy o ukončení suverenity České republiky, kdy nás musel hájit prezident Orbán, protože ze zástupců ČR to nikdo neudělal! Vláda zkrátka využívá korona-krize k nenápadnému převedení výkonných pravomocí z ČR na EU, ale to se jim pouze díky tlaku veřejnosti nedaří.


Bohužel kanál MaP, na kterém bylo uveřejněno video, které vypovídá o Orbánově akci, byl smazán!


Nakonec museli shodit ze stolu i Istanbulskou smlouvu a teď se tváří, že to odložili jen protože je potřeba o tom více diskutovat. Ne... oni jen pochopili, že Istanbul by jim zlomil vaz, tak to Benešová zahrála do autu.


To jak nám tu zcela protiústavně a proti veškeré vědní a lékařské logice ordinovala vláda psychopatů roušky pomalu i do postele, to jak tato STéBácká vláda škrtnutím pera zničila sta-tisíce malých a středních podnikatelů, pořadatelů kulturních a společenských akcí, to jak se patolízalsky staví k nesmyslným rozhodnutím Světové zdravotnické organizace, to jak staví na piedestal zloděje a defraudanta Prymulu s vazbami na WHO od které odstoupily samotné Spojené státy pro jejich zapojení do jejich protistátní činnosti, to jaká nesmyslná opatření a zbytečné náklady zavedla Burešova vláda, to jaký extrémní schodek státního rozpočtu pro nás připravili, nemůže nechat nikoho na pochybách, že tohle je podvod století, a že tato vlastizrádná banda by měla jít konečně od válu a v hanbě prosit o svoji vlastní DEMISI! Naše redakce se vůbec vlastně diví, že premiéra Bureše a jeho bandu zaprodanců již dávno lidé neženou ulicemi k veřejnému lynči, protože co je moc, to je moc!

Dr. Shiva a Dr. Rashid jsou řazeni seznamem Forbes mezi 50 nejrespektovanějšími lékaři na světě, kdy mezi velké počiny Dr. Shivy je například vynález služby Email či obrovské zásluhy Dr. Rashida v oblasti válečné chirurgie dekorovaného mnohými vyznamenáními.

Mnohá videa lékařů Youtube smazal a Facebook označil za lživé... jako naříklad toto:

... a aby ne, když šéfkou Fact-check control centra Facebooku není nikdo jiný než nechvalně známá dr.Danielle Anderson, dřívější šéfka výzkumné laboratoře Rockefellerova centra ve Wuchanu, která stvořila SARS-COV-2.

Tito vážení lékaři, kterým jdou teď globalisté po krku, dali své cenné jméno na talíř pro nás pro všechny a začali odhalovat další důležité skutečnosti, které bychom se bez jejich přičinění vůbec nedozvěděli. Nebezpečná agenda Deep State zatíná své drápky pomalu a postupně a válka Lidstvo vs. Deep State nabírá neuvěřitelné obrátky. Tato prohlášení jsou technologickými giganty samozřejmě označována jako nepravdivá.

Bizarní detaily shrnuje pro Infowars náš anglický kolega Joseph Watson z Prison Planet...

Jak říká Alex Jones: "Coronavirus je jen 11. září na stereoidech".. pojďme si to hezky shrnout...

Mnoho osobností ze společenského života nebo obyčejných lidí, se také vyjádřilo k akci COVID, viz Facbookem mazané video "Korona "vírus" je strašný podvod!!!"

Nevěřte těm blábolům, COVID-19 je tu jen proto aby byla zavedena světová diktatura a byla prosazena globálně ta neodpornější NWO agenda hodná Třetí říše. Bojujme společnými silami a nenechme se zastrašit. Žádejme demisi zločinecké vlády A.B., vzpomeňme si co se vše odehrálo až půjdeme znovu volit a opusťme nesmysl jménem COVID-19 dokud není náš stát totálně na kolenou!


V nejvypjatější době vznikl dokument Plandemic, který dost zahýbal veřejným míněním. Dokument byl okamžitě blokován na Youtube, Facebooku, Twitteru, Google cenzuruje odkazy na stránky tohoto dokumentu a krátce po vydání tohoto dokumentu se strhla mediální lavina démonizovaných článků, bez jakékoliv veřejné diskuse či uveřejnění tohoto dokumentu. Zde ho uvádíme s českými titulky. My totiž věříme, že si dokážete udělat vlastní obrázek sami o tom co je a není pravda.


Závěrem bychom vám čtenářům rádi připomenuli, že jsme o této akci informovali již před deseti lety. Alex Jones, šéf amerických Infowars.com společně s guvernérem Jesse Venturou před akcí COVID varovali veřejnost již dávno. Viz rohovor s Dr. Rima Laibow z r. 2008. Dříve jste mohli vidět tento pořad na obrazovkách TV Prima Zoom - Konspirační teorie s Jessem Venturou. Celé video najdete na stránkách mojevideo.sk.



Sdílejte prosím náš článek, protože sociální sítě globalistů naše články a stránky ustavičně mažou a znemožňují propagaci našich stránek.


články INFOWARS.CZ k tématu:














Děkujeme za sdílení našeho článku! Bez vaší podpory se neobejdeme!

239 614 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page