top of page

Náhody z dílny Bílého domu?

Aktualizováno: 2. 3. 2020



Náhody z dílny Bílého domu?

Hitlary Clintonová se pokusila zavřít komediální podnik Laugh stop v San Franciscu, protože si z ní komici v novém satirickém pořadu dělali legraci a odhalili veřejnosti méně známá, zato však veřejně dostupná fakta o povaze její skutečné politiky. Egoistická bába Hitlary dští síru když ji kdokoliv kritizuje, zejména když se jedná o fakta, která by mohla překazit její prezidentskou kampaň. V tu samou dobu, zcela náhodou vyšlo najevo, že největší heroinový drogový dealer v Americe Fenttulg Gullen, předal "krvavé Hilly z Benghází" peníze na prezidentskou kampaň. Clintonové jsou velice známí svými pletkami s drogovou mafií, zejména vezmeme-li v potaz, že samotný bratr prezidenta Clintona, byl jedním z nejznámějších dealerů kokainu na celém východním pobřeží. Ztratila Hillary smysl pro humor, nebo zkrátka nechce aby se pravda dostala ven? Jde o satiru nebo satirou podávanou pravdu? Pravdou je, že svoboda slova v USA končí. Komici v USA mají strach dělat si legraci z politiků, končí satira, končí legrace, přichází anarchie mocných a jejich skvělý Nový světový pořádek.


Na jiném kontinentu za "velkou louží" jakoby náhodou poslal soud v belgickém Lutychu francouzského herce a komika Dieudonného na dva měsíce do vězení. Kontroverzní bavič byl potrestán za údajné antisemitské projevy a podněcování k rasové nenávisti při jednom vystoupení v Belgii. Co je skutečným důvodem? Jde o povahy satiry nebo o obsaženou pravdu, kterou pomocí satiry komici dávají nahlas, zábavnou formou, do éteru? Kde je svoboda slova? A kde jsou ti, co by ji měli chránit? Karel Kryl říkával "nevěřme politikům" a opět se potvrdila jeho myšlenka. Politici nechrání svobodu slova, ti nás totiž "chrání" před ní. Jediný kdo může ochránit svobodu slova, jsme my občané. Revolta občanské společnosti, s využitím práv vyplývajících z Listiny základních práv a svobod, je klíčem ke svobodě. Na druhou stranu, Němci již svůj strach přemohli a všem nám ukázali, jak se za svobodu slova musí bojovat. Poté co úřady zakázaly vysílat známou show Die Ansalt, za satirický pořad o dění na Ukrajině, se divadelní show opět rozjela. A proč? Protože občané se zvedli k odporu, a novou show si znovu vydupali a Die Ansalt se přes noc stala světově známou.


Mezi tím, co studenti na vysoké škole v Missouri protestovali, že bílý sněhulák je rasismus, čemuž věnovala americká média nebývale velkou pozornost, jiná americká média (ta odvážná) popisují příběh architekta Kurta Sonnerfelda, který fotil a točil na ground zero při 9/11, jehož životní příběh nabral nebývalé obrátky. Zabili jeho manželku, jeho banka smazala veškerá jeho aktiva a sám se nyní skrývá v Argentině. Úředníci SS vyžadují po Argentině aby jej vydali orgánům státní moci. Vláda Argentiny však Sonnerfelda odmítla vydat. Do všeho se dokonce zamotal i argentinský prezident, který tvrdí, že vláda SS je zapojená do útoků 9/11 a proto ho nechce vydat. Svoji vůli také podpořil tvrzením, že si je jist, že by Sonnerfelda mučili a že by ho zcela jistě zabili.

V USA je to špatné, tvrdí naši přátelé ze Spojených států. Americká vláda pronásleduje vlastní občany a americký sen se rozpadl v prach. S Ústavou Spojených států si dnes může každý vytřít ....., IRS vybírá zcela protiústavní daně, policie střílí na ulici lidi jak se jim zachce a terorizuje vlastní občany, vojáci si dělají ostrá vojenská cvičení v civilních oblastech, úřady ignorují lidská práva, ve městech patrolují esesácké černé vrtulníky a pokud se dovolíte ozvat moc nahlas, navštíví vás přinejmenším "muži v černém", kteří vyhrožují tu vypálením podniku, tu ukončením financování ze strany státu, tu vytvořením umělé kauzy, tu zabitím. Tyhle chlapíky je třeba brát vážně, jelikož jejich výhrůžky se vždy naplní. Můžeme tak mluvit o dennodenní rutině jako například v případě záhadného úmrtí Michaela Hastingse, těsně před vydáním citlivých materiálů o Baracku Obamovi, nebo jako v případě vraždy Sereny Shim, která jako jedna z prvních žurnalistů rozkryla vazby Turků na ISIS. Dnes je to přesně rok co byla Serena zavražděna a my bychom i tímto článkem chtěli připomenout toto smutné výročí. O masových demonstracích americká média sponzorovaná vládou cíleně mlčí a jakákoliv diskuse o jiném pohledu, než jaký nabízí Barack Obama a jeho přisluhovači je nepřípustná. Připomíná to silně předválečná léta v Německu nebo padesátá léta v Sovětském svazu s tím rozdílem, že se pocit svobody mnohem sofistikovanějším způsobem cpe občanům, kteří se s podobnými praktikami dosud nesetkali a tudíž se zachovává zdání, že jde o výjimečné excesy či náhody. Homeland security vytvořila práskačský program, podobný aktivitám komunistické StB a vláda si došlapuje nejen na komiky, ale i na novináře, známé osobnosti a dokonce se vyhrožuje i politikům. David Shoe vytvořil dokonce exilový program pro americké disidenty v Patagonii, o kterém se můžete dozvědět více na stránce www.escapetopagtagonia.com. A země, ve které se dějí takové věci diktuje Evropě, NATO a snaží se diktovat celému světu.

Když se však mluví o Americe, je potřeba oddělit samotné Američany od vlády. Většina Američanů nenávidí Baracka Obamu a považují ho za největší hrozbu pro Spojené státy. Dávají mu různé přezdívky jako Obola, či Barry z Honolulu. Někteří ho označují dokonce za Antikrista, ale pravdou je, že ti praví antikristé sedí na mnohem mocnějších židlích než je ta v Oválné pracovně. Amerika má chuť se změnit a zatočit s mafií, která ovládá Bílý dům a s ním i celou armádu, tajné služby či zkorumpovanou část politiků Kongresu z obou politických stran. Donald Trump volá po novém vyšetřování 9/11 a mnozí senátoři a reprezentanti dolní sněmovny upozorňují na fakt, že současná administrativa se snaží rozpoutat III. světovou válku. Víme všichni jak jsme tomuto scénáři byli blízko. Málo se mluví o skutečnosti, že ve chvíli kdy byl sestřelen ruský letoun nad Sýrií, rozjela se okamžitá přípravná akce sil BRICS na scénář třetí světové války. Čínské válečné lodě vpluly do Beringova moře, ruské průzkumné lodě byli spatřeny u pobřeží USA, Rusko spustilo mobilizaci záloh, Putinova námořní pěchota se vylodila v Sýrii, kde rozmístila své raketové systémy S-400. Jen díky Vladimíru Putinovi, kterému bychom bez okolků mohli udělit pozitivní nálepku PEACEMAKER, nemuseli Američané a obyvatelé Západu žijící v područí fašistického paktu NATO, zakusit na vlastní kůži moc a sílu ruského medvěda a čínského draka.


Jakoby náhodou se tak začal plnit scénář, který již dávno předpověděli autoři slovenského satirického časopisu Roháč   již v roce 1958

Mezitím se masmédia začínají doslova ztrapňovat. O náhodách se však již mluvit nedá. Kdo například denně sleduje Dvořákovu neonormalizační šou, jistě přitaká. Mediální loutkáři vymýšlejí skutečné "brikule", když se snaží otočit očividné události, ve stylu Orwellova románu 1984, ve prospěch škůdců a aktérů totální blamáže v podobě současné politiky Západu. Mezitím co se nám snaží zprostředkovat pohled na Turecko, které se "jen" brání, Turci za zády nás všech otevírají první konzulát Islámského státu na světě. Většinou to probíhá tak, že si zpravodajská relace pozve "experty", kteří do jednoho nabídnou názor shodný s názory šéfů redakce a vedení televizní stanice, zamíchají jej do jednoho guláše plného spekulací a nařčení, což pak bez jakéhokoliv důkazu, používají jako "názor expertů" tj. důkaz. V případě sestřeleného ruského stíhacího letounu SU-24 se tak dozvídáme z úst masmédií, že jednání Turecka bylo naprosto OK a jediné co nám nabízí jako důkaz, je údajná nahrávka varování a názory výše zmíněných "expertů". Na druhé straně máme důkazy vyskládané jako ve výkladní skříni, jeden vedle druhého. Rusové nejenže nenarušili letový prostor Turecka, dle výpovědi letce, který akci přežil dokonce údajné varování vůbec neobdrželi, ačkoliv měli zapnutý i nouzový kanál. Právě vypnutý nouzový kanál byl velkou kartou "expertů", kteří spekulacemi vytvářeli podklady pro tvrzení ČT, že Turecko je v tom nevinně a za vše může opět zlý Putin a jeho agresivní politika. Že by například někoho zajímal názor Sýrie či Ruska, to si soudruzi z ČT nepřipouštějí. Naštěstí však máme i svobodná média, která zkrátka chtějí znát názor všech stran, jako v případě Parlamentních listů, které požádaly o rozhovor s chargé d'affaires Sýrie v ČR.

Vzpomínáte si jak to bylo s údajným chemickým útokem Assada na vlastní obyvatele? Na jedné straně bylo tvrzení Johna Kerryho, že šlo o práci Syrské armády a na druhé straně bylo video pitomce z FSA(ISIS), podporovaného Spojenými státy, který se tímto aktem válečného zločinu chlubil na youtube. O svědectví chycených vojáků, kteří přiznali, že zbraně obdrželi včetně financování celé akce od Saúdského prince Bandara, jenž je známý svými úzkými vazbami na CIA a další hromadě faktů, které se za těch pár dní nakupily již však Západní média mlčí. A tento scénář se jede dokolečka dokola, tak jak se to dělalo za bolševika. V USA to je praktika známá již od incidentu v Tonkinském zálivu, který rozpoutal Vietnamské peklo nebo například v Pearl Harbouru, kde vláda USA nebránila Japoncům v útoku, ačkoliv byl Bílý dům moc dobře informován o plánovaném útoku, o jedenáctém září ani nemluvě. Turecký útok měl být novodobým Tonkinským incidentem, adresovaným Rusku. Na Ukrajině se díky blamáži ukrajinského velení záminka pro válku s Ruskem nepovedla, stejně tak jako při útoku na civilní dopravní letadlo v Egyptě. Akce Turků je jen dalším bláhovým drážděním medvěda zbytečně krátkým klackem. Celou mediální blamáž dokreslují další trapná až směšná tvrzení. Kdo zná kauzu BP oil, nebo má alespoň základní představu o tom jak funguje obchod s ropou a jak se USA chová k životnímu prostředí, se teď jistě od srdce zasměje. Mezitím, co Rusko likviduje jednu cisternu ISIS za druhou, se nás snaží bývalý ředitel CIA bláhově obalamutit tvrzením, že Obama nebombardoval tankery s ropou ISIS kvůli případným dopadům na životní prostředí.


Mezitím co Kanada rozhodla, že bude z řad uprchlíků přijímat pouze ženy, děti a homosexuály, soudruh Sobotka a jeho havlistická klika hajlujících majdanistů, červenokaretníků, červenotrenkařů, vajíčkářů (rozuměj "Pražské kavárny"), kamenuje prezidenta a občany nálepkami jako rasisté, xenofobové apod. Jiří Ovčáček má zkrátka pravdu když říká, že: "Pražská kavárna se dostává do zajímavé situace. Je v totálním rozporu nejen s občany této země, ale též s: panem prezidentem, slovenským premiérem, polským prezidentem, polskou premiérkou, maďarským prezidentem, maďarským premiérem, francouzským premiérem... Kdo jí zbývá? Pan premiér...". Jak si všímáme, dokonce i lidé, kteří Zemana nevolili dnes říkají, že jsou nakonec rádi že ho máme za prezidenta. Slýcháváme také názory jako: "Představte si, že by na hradě seděl bezbřehý šílenec, vlastizrádce, zloděj a osmilhář Schwarzenberg? Uvědomujete si, co by se v naší zemi stalo?", mezitím co nám ho Česká televize každý den cpe jako potenciálního nového prezidenta. Dle soudu naší redakce, vláda České republiky jedná v přímém rozporu se zájmy občanů, které se snaží zcela nechutným způsobem ostrakizovat. Jenže ostrakizovat nemůžete většinu občanů, to si zřejmě pan premiér nedomyslel. Dokonce si ten hlupák myslí, že si zachrání židli tím, že jich pár šoupne do vězení. Zřejmě asi i přehlédl patnácti tisícový dav, který se vydal k úřadu vlády, žádající demisi jeho kabinetu a vše připisuje zlořádné ruce Pražského hradu, zatímco vlivem politiky posledních let rostou alarmujícím způsobem počty sebevražd. Pan "premiér" Sobotka si asi bere příklad z politiky kabinetu Baracka Obamy, který také bez jakéhokoliv studu jde nejen proti vůli svých vlastních občanů, kteří také často trpí v beznaději, ale také proti vůli guvernérů, generálů a zastupitelů občanů v kongresu. Ostatně nedivme se kde ty rozumy Bohuslav bere, vždyž nedávno tam byl školení CFR, že?


Ale zpátky k USA a světofašisticko-komunistické diktatuře soudruha Oboly. Jak možná víte, guvernéři nedokázali zastavit Obamu a jeho imigrantskou politiku a tak se obrátili na Kongres. Kongres však také neuspěl. Berry z Honolulu (rozuměj Obama), použil prezidentské veto. Sněmovna reprezentantů se tedy pokusila o přehlasovat Obamovo veto, avšak o jeden jediný hlas se to bohužel nepovedlo. Celá země, tak jako je tomu i u nás doma, ve většině hlasuje proti přijímání uprchlíků, ale vedení země tlačí stále na pilu i proti vůli všech. Jde jen o náhodu? Nebo snad platí nepsaný zákon, že ten kdo se stane premiérem či například kancléřem, musí papouškovat a protlačovat politiku Obamovy administrativy?


Dříve když se někdo chtěl stát americkým občanem, musel žít v zemi 5 let, naučit se základním informacím o amerických zákonech, zejména o ústavních právech, prodělat ústní zkoušku z historie a všeobecného občanského přehledu vedené v anglickém jazyce. Dnes? Rodilí Američané zuří! Vyjdete z letiště a můžete jít okamžitě žádat o sociální podporu, ubytování, stravu a dostanete kartu voliče. Ano, to se děje v "kolébce demokracie". Zkušenost občanů s uprchlíky je taková, že policisté jsou velice tolerantní k uprchlíkům, přitom neobyčejně tvrdě jednají s vlastními americkými občany. Bude podobný model prosazen Sobotkovou vládou nebo nám bude snad nadiktován samotnou Evropskou unií? "Demokratickou" Evropskou unií, kde se rozhoduje jako v čekárně? Popovídejme si o pár dalších náhodičkách. Majitel divadla Bataclan židovského původu Pascal Laloux, který vlastnil divadlo Bataclan po 45 let, jej prodal pár týdnů před 11/13/15 a odcestoval kvapně do Izraele i s celou rodinou. Svědci útoků v Paříži vypověděli, že mezi útočníky byli i "čistě oholení" běloši silné postavy, kteří vystoupili z luxusního mercedesu. Například očitý svědek Mahoud Admo vypověděl, že viděl útočníky bez masek jak projíždějí kolem v mercedesu a střílí do kaváren z automatických zbraní. Vypověděl, že útočníci byli vysocí, extrémně svalnatí bílí muži, vzezření klasických vojáků. Chtěl je natočit, ale začali po něm pálit. Byli odění celí v černém s červenou šálou na krku. Svoji akci provedli zcela bez emocí, naprosto chladnokrevně. Poté nastoupili do vozu a odjeli směr Bataclan. Akce tak podle vyprávění očitých svědků připomíná spíše vojenskou akci západních tajných služeb, než skutečné teroristické útoky džihádistů.

Rádio France vedlo den po útoku s ministrem Patrickem Pellouxem diskuzi, ve které sám přiznal, že policisté a hasiči byli zapojeni ten samý den (ráno) do velkého protiteroristického cvičení zaměřeného na sebevražedné teroristy a střelce. Naprosto stejná cvičení se, jakoby náhodou, konala také při útocích v Bostnu, v Londýně a dokonce v samotném New Yorku v den nechvalně slavného 11. září. Svět je plný náhod!


Policisté, hasiči i záchranáři sami vypověděli, že bylo dobré, že se cvičení konalo, jelikož byli vybaveni neprůstřelnými vestami a samopaly, které normálně nefasují. Díky tomu hasiči zablokovali ulice, aby akci nenarušil provoz, sanitky odtahovaly z ulic raněné. Kdyby se útoky odehrály v jiný den, kdy by se nekonalo ono cvičení, policie by prý nedokázala vůbec na takovou akci reagovat. Jde tedy o náhody, nebo chce NĚKDO mít v ulicích vojáky, policisty a vytvářet dusno, abychom se všichni zřekli svých lidských práv ve jménu bezpečnosti a míru? Takový Nový světový řád jsme si nepředstavovali! Již dříve jsme upozorňovali na další náhody. Jako například na opakované "omyly" americké i turecké armády, kdy došlo ke shazování munice a zásob na území ovládané ISIS. Turecko dokonce poslalo "omylem" celý vlak plný tanků do rukou ISIS. Všichni známe pohádku o záhadných Toyotách. Kde vojáci ISIS berou sofistikované zbraně americké armády? Samé náhodičky!

Video kde je vidět americký generál jak jde do boje s ISIS již viděl snad každý informovaný čtenář. Obdobně byl 22. října tohoto roku zadržen Izraelský generál, který byl zajat při velení IS, kdy vedl skupinu bojovníků Islámského státu do boje. Dámy a pánové, zde už se nedá hovořit o náhodách. Kdo organizuje tyto "náhody"? Je to práce loutkářů Bílého domu? Šéf evropského oddělení pro bezpečnost a informace ambasádor Dr. Haissam Bou přiznal po vyšetřování, že “Je zde velice silná spolupráce mezi Mossadem a ISIS na nejvyšší vojenské a velitelské úrovni" a již dříve jsme informovali veřejnost, že vůdce ISIS, který byl (doufejme) konečně zabit ruskými ozbrojenými silami při nedávné syrsko-ruské ofenzivě, je agentem Mossadu. Wikileaks nedávno potvrdila a prokázala příslušnost velících důstojníků Islámského státu k tajným službám CIA i Mossadu. Potvrdili to osobně Julian Assange i Edward Snowden a nejen to. Zacházejí mnohem dál. Tvrdí, že tajné služby USA, Izraele, Saúdské Arábie a dalších zemí, jsou přímo odpovědné za dění na Středním východě, na Ukrajině a že financují a vyzbrojují nejen ISIS, ale i Hamás a další teroristické organizace, které používají k prosazování své zahraniční politiky. O záhadném lídrovi ISIS, který funguje tu pro CIA, tu pro Mossad, tu pro Islámský stát, tu pro Svobodnou syrskou armádu (FSA), jsme informovali již před rokem na stránkách Infowars.cz. Méně známý agent CIA Nabil Na’eem, zakladatel Islámské demokratické džihádistické strany a bývalý nejvyšší velitel Al-Kajdy, je stále naživu a stále pracuje pro CIA.

Michael Savage vydal knihu Goverment Zero. Mluví o tom, jakým způsobem a proč jedná vláda Spojených států proti vůli občanů. Na seznamu bestsellerů NY Times se dostal na druhé místo. Pravda se dere na povrch jako by zrovna vylézala z hrobu ignorance. Americká střední třída se probouzí nejen díky jeho knize, nabízí cesty jak současnou situaci zastavit. Nebýt spisovatelů jakým je právě Michael Savage nebo známých osobností či politiků jakými jsou Jesse Ventura, Ron Paul, Nigel Farage, Gerard Depardieu, Steven seagal, Charlie Sheen, nebýt lidí jako byli Aaron Russo, JFK, JRK, MLK, Malcolm X, Miroslav Dolejší, nebýt autorů nezávislých médií jakými jsou například Alex Jones nebo Joseph Watson či Mark Dice, nevěděli bychom vůbec nic, velebili bychom Havla, Majdan, rusofóbní hysterii a hlavy by nám zůstaly na krku jen proto, abychom se báli, že nám je uřízne džihádista John, nebo zlý ruský voják a v nastalé panice se naštvaní chopíme ochotně zbraní a půjdeme do války jako ovce na porážku.

Lidé se však již probouzejí ze sna jménem spasitel Obama, od Washingtonu D.C. až po Holešov. Je povzbudivé, že mladí lidé začínají vidět světlo. Již pochopili, že západní země se ubírají špatným směrem, že to je práce politiků, kteří slouží mocným loutkářům. Nakonec se tak potvrzují slova experta z nejpovolanějších - Zbygnieva Brzezinského: "Dříve bylo jednodušší milion lidí přesvědčit, než jich milion zabít. Dnes je tomu naopak."

Mají z nás strach a moc dobře vědí co se děje, že se probouzíme a proto kolem sebe kopou jako kohouti. Pokud by měl jejich Nový světový řád zahynout, nechají ho raději zahynout společně s námi. Psychopati a šílenci se mocí nad světem jen tak nevzdají.


35 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page