top of page

UPDATE o spolupráci ISIS a USA

Aktualizováno: 11. 4. 2019



USA ISIS spolupráce

*UPDATE: na konci článku přinášíme další důležité a aktuální odkazy

Bohužel, na Středním východě vznikly dvě nové války, rozpoutané Spojenými státy a Izraelem. V době kdy se po ČR proháněl konvoj kovbojů a vítali se tu "mírotvůrci", málokdo si všiml, že Izrael napadl Sýrii a USA spolu se Saúdy rozjeli novou válku proti Jemenu, čímž naplnili opět další kus prorockého varování generála Wesley Clarka o plánu napadení sedmi zemí do pěti let. Saúdové "neuspěli" a tak si řekli strýčku Samovi o intervenci vojsk USA do Jemenu pod hlavičkou operace s krycím jménem "Decisive storm". Aby také američané nesouhlasili, když je Jemenští "rebelové" zradili za zády a vyslepičili všem data o sponzorování terorismu, že? Stručné avšak všeříkající. Ze seznamu napadených zemí chybí už jen Írán. Což je ovšem doslovný kámen úrazu, protože Rusko se několikrát nechalo slyšet, že útok na Írán by se rovnal útoku na Rusko vzhledem ke strategické důležitosti tohoto klíčového spojence. Bibi žádal americký Kongres o podporu pro napadení Íránu, který mu odpověděl standing-ovacemi, sebral peníze na kampaň od štědrých amerických dárců a tradá domů masírovat voliče. Všichni asi spoléhají na fakt, že k útoku na Írán již USA disponují základnami v Afghánistánu a v Iráku, kterými Írán doslova obklíčili. Bibi je však liška ryšavá, která strašila Izraelce již několik let novodobým holocaustem a stále si tímto starým avšak osvědčeným trikem zajišťoval znovuzvolení. Turecko dalo navíc zelenou Netanyahuovi co se týče využití letového prostoru, který se mu dlouho zdráhalo poskytnout pro případný útok na Írán. S akcí si počkal až po volbách, které bohužel vyhrál (i když jen o prsa). Pro jistotu si však zajistil náhradní letový prostor, pomocí leteckého a raketového útoku na Sýrii. Podle veškeré logiky měl Írán již dávno podniknout protiofenzívu, avšak jeho představitelé pouze varovali, že tímto Izrael překročil "tenkou červenou linii", čímž jeho diplomaté opět ukázali snahu o diplomacii, dialog a mírové řešení.

Americká armáda cvičí v Texasu útok na Írán a připravuje se na "velkou válku" o Střední východ. Kolega Paul Watson rozebírá co se děje na domácí půdě zatímco počty nevinných obětí Obamových dronů rostou.

Tunisko obvinilo Turecko, že usnadnila průjezd bojovníků směřující do sousední Sýrie a Iráku, zatímco se tisíce tureckých občanů zařadilo mezi džihádistické skupiny. Obvinění ministra zahraničí Taieba Baccoucha přichází jen dva týdny poté, co se Islámský stát Iráku a Levantu (ISIL) přihlásil k odpovědnosti za smrtící útoky na turisty v Národním muzeu Bardo. Dále tvrdí, že 3.000 občanů Tunisu bojovalo po boku džihádistů v Sýrii, Iráku a Libyi, včetně 500 bitvami zocelených veteránů, kteří se vrátili do země, kde jsou nyní považováni za bezpečnostní hrozbu č.1. "Požádali jsme naše velvyslance v Turecku, aby upozornili turecké orgány na skutečnost, že nechceme aby se muslimský národ jako je Turecko, účastnilo přímé či nepřímé pomoci terorismu v Libyi tím, že například usnadní pohyb teroristů," řekl Baccouche. Dále řekl, že Turecko je "průchozím bodem" pro bojovníky ISIL, kteří odcházejí do Sýrie, nebo pro ty, kteří cestují do Libye a pak se snaží proniknout přes nechráněné hranice do Tuniska. Není to ani první ani poslední přešlap Turecka, členské země NATO. Turecko bylo mnohokrát přistiženo při vyzbrojování Al-kajdy a ISIS. Když přihlédneme k faktům, že Turecko opakovaně darovalo Islámskému státu zbraně a zásoby, což ostatně činili i američané pod rouškou "omylu". Důkazů o americké pomoci teroristům je příliš moc. To však není vše. Několikrát bylo s hrůzou zjištěno, že Američané s Izraelci se také přímo podíleli na organizaci těchto skupin. Typickým příkladem za všechny je zatčení amerických a izraelských poradců v hlavním stanu jednotek ISIS v Mosulu. Občas se někomu povede plán američanů zhatit, jako když nedávno Irácká armáda sestřelila americkou helikopéru plnou zbraní, která převážela kontraband přímo do srdce Islámského státu. Za což jim armáda SSA velice rychle poděkovala leteckými útoky proti Irácké domobraně válčící s Islámským státem. Súdánský prezident upozornil letos v únoru v Euronews světovou veřejnost na fakt, že američané podporují, vyzbrojují a financují Islámský stát a teroristy z Boko haram. Uvedl, že ISIL se ve skutečnosti zjevil z ničeho nic, ze dne na den, v plné síle a s ohromnou a dobře vyzbrojenou armádou. Tvrdil, že není možné takovou organizovanou sílu vytvořit bez podpory nějakého státu. Menší teroristické milice mají například obrněná auta a lehké palné zbraně, ale nedisponují běžně tanky a prostředky těžké, moderní vojenské techniky.


Dále prohlásil, že paradoxně nejvíce civilních obětí těchto teroristických skupin jsou právě muslimové. Prohlašoval, že za ISIL i Boko Haram stojí mezinárodní síly, které je podporují. Za cíl těchto skupin označil snahu rozeštvat národy Islámu mezi sebou a rozšířit území bojiště do všech států Středního východu a severní Afriky. Na dotaz redaktora Euronews, zda-li si myslí, že CIA tyto organizace podporuje odpověděl, že CIA i Mossad stojí přímo za organizací Islámského státu i Boko haram.

Nejen tuto zprávu doplňuje Julian Assange o vlastní tvrzení, že Západ stojí za ISIS a Ukrajinskou krizí, stejně tak jako Izrael stojí za Hamasem. Jeho zjištění sice přichází ve chvíli kdy lépe informovaní jedinci již dávno vědí o co se tu jedná, avšak je jedním z klíčových hlasů který potvrzuje hypotézy stejného ražení, které se na nás hrnou ze všech stran.

Rand Paul, syn velice známého senátora a kandidáta na prezidenta USA Rona Paula upozornil vloni v listopadu živě pro CNN na skutečnost, že Spojené státy přímo financovali a vojensky podporovali teroristické skupiny jako je právě ISIS. Vysvětloval to tak, že Obamova administrativa financovala tyto skupiny kvůli prosazování svých vlastních cílů na Středním východě. Rand Paul patří mezi republikány, kteří dlouhodobě kritizují Obamovu administrativu stejně jako kritizovali vládu za doby Bushe mladšího.


Ledy se však hýbou. V USA se totiž stále více mluví o Impeachmentu Obamy, který by se tak stal druhým Nixonem a američané již dali jasný signál Bílému domu, že chtějí opravdovou změnu ve kterou mohou skutečně věřit. Krom nesouhlasu s agresivní politikou upozorňují republikáni také na to, že se Obama stal de-facto diktátorem a že USA se mění v totalitní policejní stát. Dle průzkumu veřejného mínění Reuters/Ipsos vidí američtí republikáníi jako největší hrozbu pro USA prezidenta Obamu, který vévodí tabulce a dokonce předhání Vladimíra Putina. Dokazuje to nejdelší seznam přestupků proti zákonům, včetně ústavních, v historii úřadu prezidenta Spojených států. Obama prý dokonce již dohnal předchozího největšího ze všech hříšníků G.W.Bushe, odsouzeného Mezinárodním soudním tribunálem v Kuala-Lumpuru za válečné zločiny. Proti nim byl ďábelský Nixon doslova "čajíček". Na Obamu již vyrukovali dokonce sami přední generálové a oznámili světu ten smutný fakt, že Obama přímo podporuje Al-kajdu. Obamovi také moc nepomohl fakt, že federální soud nakázal armádě SSA vydat veřejnosti materiály o mučení a nelidském zacházení s často nezákonně vězněnými lidmi z celého světa. Abu Ghraib, Guantanamo a další základny jsou novodobými lágry za které by se nemusel stydět ani Stalin nebo Hitler. Američané naštěstí o svém problému vědí a ta část veřejnosti, která už déle nesnese to kam se Amerika poděla se konečně rozhodla konat. Dosti výstižné bylo zvolání veterána Bílého domu Paula Craiga Robertse na adresu Obamovy administrativy: "Spojené státy jsou největším zlem, jakému svět kdy čelil". Všemu tomu aktuálnímu dění navíc dala korunu uznávaná a prestižní organizace Lékaři proti jaderné válce, která pomocí statistického průzkumu udělala účet SSA ve výši minimálně 1,3 milionu až 2 miliony zabitých lidí za posledních deset let. Global Research institut uzavírá celou škálu informací a událostí zjištěním, že USA se změnila v Orwelliánský totalitní stát. A to mluvíme pouze o špičce ledovce.


Teroristi z FSA, velcí přátelé senátora McCaina, pod vedením zkušeného týmu agentů Mossadu právě dobyli Idlib. Syrská armáda připravuje protiofenzívu a žádá o vojenskou přítomnost Ruska na základně v Tartu. Co se bude dít můžeme jen hádat, ale tak či tak to nevypadá pozitivně. Pokud se Írán nechá vyprovokovat Izraelskými útoky na Sýrii, či by se nechal obelstít při jednání o jaderném programu

Kontakty na autora

*DALŠÍ ODKAZY:

164 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page