top of page

COVID-19 Nástroj pro Nový světový řád


Vážení přátelé, čtenáři, kamarádi a spolubojovníci. Nikdy v životě jsem nesepsal nic tak důležitějšího než dnes! Sdílejte prosím tento můj vzkaz našim spoluobčanům a šiřte jej prosím do diskusních skupin a přes messenger či emaily. Můj účet na facebooku byl bohužel zablokován kvůli obdobným sdělením a v blokaci příspěvek šířit nesmím. Stránku Infowars.cz na Facebooku nám cenzoři minulý rok již potřetí smazali a nová stránka již bohužel vytvořit nejde. Za sdílení článku všem veliké díky!


Chcete být ochráněni před onemocněním COVID19? Přidejte Vitamín C, D, E, Zinek a Coronavirus nemá šanci. Přijímejte tyto vitamíny ideálně v přirozené formě, ovoce, zelenina, ryby, vajíčka, fazole, červené maso, červené víno, med, neváhejte ale přidat vitamíny formou doplňků stravy! Bohužel dnes již ve stravě není tolik vitamínů a minerálů vlivem špatné zemědělské politiky, neváhejte proto doplňovat i externě farmaceutickými produkty. Buňky silného imunitního systému nedopustí aby virus zapustil kořeny a replikoval se. Není to tolik zásadní, ale ideálně doplňte Jódem, Draslíkem, a Omega3 kyselinami, ideálně ještě Selen a betaglukany. Onemocnění COVID19 se týká pouze lidí co nejedí ovoce, zeleninu, nehýbou se a přijímají pouze cukry, zvláště pak lidem se sníženou imunitou, s diabetesem, astmatiků, lidem s rakovinou a na smrt nemocných lidí (ti by se měli mít obzvláště na pozoru a být raději stále v karanténě i po jejím případném skončení). Na COVID19 nezemřete pokud nejste vážně nemocní či oslabení, je to následek imunologického problému.


Dr.Shiva, držitel 4 titulů MIT, Ph.D., profesor imunologie a mikrobiologie, který učí lékaře po celém světě... odborník č. 1 na viry a bakterie hovoří o co tu vlastně jde.


Zbytečná karanténa (pokud jste zdravý jedinec) naopak ničí vaši imunitu, protože nemáte přístup ke slunci (vitamín D) a protože si nebudujete obranyschopnost stykem s coronaviry a dalšími viry a bakteriemi. Karanténa pro zdravé jedince je škodlivá tak jako pro celou populaci a nošení roušky za každých okolností není zdravé. Neposilujete imunitu, naopak posilujete viry uvnitř vás a v roušce si pěstujete bakteriální kalamitu. Když už to musíme nosit, dbejte alespoň doporučení výrobců a nenoste je déle než doporučují!


Virus SARS-CoV-2 se nedá zastavit, nikdy ho nikdo nezastaví, bude tu s námi už na věky. Je to nový druh chřipky. COVID19 onemocnění se může projevit pouze u lidí se sníženou imunitou, u nikoho jiného. Pokud máte dostatek těchto základních vitamínů a minerálů, a zdravý organismu, virus nemá žádnou šanci!


Vakcína Billa Gatese nepomůže nikomu. Naopak, může vás přímo ohrozit na životě. Pokud onemocníte, dejte si vysokou dávku vitamínu C, D a E, zalezte do postele s horkým čajem a nechte tělo prodělat horečku, pomocí které se tělo viru zbaví, jelikož mu vadí teploty nad 38°C. Nemoc pak zmizí. Svými důsledky se nijak tato nemoc neliší od klasické Chřipky, nemoc v 99% případů není smrtelná a má mortalitu nižší než Chřipka typu A (Influenza A). Těžkým případům Vitamín C nitrožilně a onemocnění zmizí do dvou dnů!


Globální elity, pohrobci nacistů, agenti amerického Deep state, nás všechny chtějí naočkovat, očipovat, zabít a zotročit v rámci nového eugenického projektu na depopulaci a totální kontrolu lidstva. Nemoc není tak závažná jako následky podané vakcíny, zvláště bude-li podána nakaženému jedinci. Tento postup byl realizován již za Španělské chřipky po skončení 1.sv.války a praktikuje se dodnes v Africe. Hodlají nás naočkovat smrtícím koktejlem - skvalenem, který zaktivuje extrémním způsobem imunitní systém tak, že po zahubení viru začne zabíjet i zdravé buňky. Vakcína vás buď zabije nebo budete minimálně sterilní. Vakcína bude totiž obsahovat další nevyžádané látky. Bill Gates veřejně přiznal, že předpokládá, že cca 700tis a více lidí zemře následky "vedlejších účinků" jeho zázračné vakcíny a to pouze v USA! O sterilizačních účincích samozřejmě mlčí. Není zvláštní, že vakcínu patentoval v patentové kanceláři Evropské unie v listopadu 2019, když o viru do té doby nikdo ještě netušil? Víte, že se přímo v popisu patentu hovoří o tom, že může být vakcína použita k likvidaci ("to treat with humans or animals") nakažených lidí i zvířat? Vakcína obsahuje také sterilizační komponenty jako hliník a olovo a další nebezpečné látky, a sterilizační efekt je podáván jako "vedlejší účinek". Již to na nás zkoušeli při pandemii prasečí a ptačí chřipky se závadnou Tamiflu vakcínou, kterou odmítl Václav Klaus st. jako prezident a nejvyšší velitel armády ČR na základě doporučení armádních lékařů aplikovat.



Zkoušejí to na nás znova a tentokrát ve velkém. Chtějí tu mít zavedený výjimečný stav ideálně na stálo, ideálně na celé planetě a chtějí vás mít pod totální kontrolou s cílem zabít co nejvíce lidí a snížit schopnost reprodukce těch, co to přežijí. Tomu se říká Democida.



Víte, že statisticky nejčastějším případem č.1 nepřirozené smrti, je smrt z rukou vlády? Democida. Nikdy jste o tomto termínu neslyšeli? Aby ne, jde o akci, ve které se vás snaží váš vlastní stát zabít. A tuto akci na nás všech hodlá praktikovat americký Deep state, chcete-li New world order či chcete-li nově vznikající světovláda.


„Na území Itálie zemřelo letos v březnu na dýchací potíže 12 352 lidí, loni v témže měsíci přibližně o tři tisíce více, totiž 15 189 a předloni dokonce 16 220,“ říká ředitel Italského statistického úřadu (ISTAT), Gian Carlo Blangiardo, v rozhovoru pro italský deník Avenire. Proč se takové manévry nekonaly minulý rok? Hádejte... v ČR je to stejné. 99% nakažených umírá S onemocněním COVID1, nikoliv NA onemocnění COVID19. Aby se dosáhlo maximálního efektu zdání pandemie, Čína na rozkaz NWO nyní dodává do celého světa testy, respirátory a roušky, které jsou ve 40% záměrně kontaminované nákazou. To se dočtete dokonce i v zahraničních masmédiích.


Média navíc fejkují zprávy o šířící se nákaze, děsí nás hromadnými hroby, frontami před nemocnicemi, které údajně překypují nakaženými a hromadami mrtvých převážených na vysokozdvižných vozících, zabalených do hadru, nakládaných do chladírenských vozů. Americká média se dokonce neštítí vydávat záběry z italských nemocnic za záběry z nemocnic v NY a dalších státech. Občané v USA, Irsku, Německu a dalších zemích se šli sami přesvědčit zda-li se tak skutečně děje a nemocnice zejí prázdnotou. A tak vznikla akce #FilmYourHospital, která již probíhá po celém světě.


Statistické údaje se extrémně zveličují, falšují a upravují, zejména ve státech Commonwealthu, aby vznikla panika a donutila nás nový eugenický program přijmout a s ním Nový světový řád v podobě nové světové vlády. V ČR a dalších menších manipulovaných státech s vyspělým zdravotnictvím se to nepraktikuje, jelikož by došlo k prozrazení, i proto máme tak zázračné výsledky.


Další součástí procesu je likvidace ekonomiky pomocí karantény, která způsobí hladomor nejen ve státech 3.světa. Hlady mají dle WHO zemřít následky recese až stamiliony lidí, nyní zemře ročně hlady "pouze" 10 mil obyvatel planety. Základem ideologie likvidace "zbytečných" lidí je snižování CO2 (viz Gatesova rovnice CO2=PxSxExC), globální oteplování a další hoaxy. Pravdou však je, že díky kauzám jako#PizzaGatea uniklým emailům Hillary Clinton uveřejněných na WikiLeaks, se globální krypto-nacistické elity rozhodly pohnout s realizací plánu světové vlády, jelikož nyní jim jde po krku celý svět. Je to buď oni nebo my. Globální elity započaly novou světovou válku, kde na jedné straně stojí Deep state (NWO) a na druhé straně celé lidstvo. Dalším cílem bude vytvořit strany vojenského konfliktu, vytvořit ozbrojený konflikt mezi USA a Čínou, NATO vs. Rusko a dále poštvat proti sobě členské státy NATO - Řecko vs. Turecko a způsobit občanské nepokoje a občanskou válku na Západě prostřednictvím ilegálních uprchlíků, mezi které infiltroval Deep state teroristy, především z řad ISIS.


Africké země svorně odmítají testovací vakcíny, které chce WHO zkoušet na Afričanech, jednotlivé státy se bouří. Afričané mají již bohaté zkušenosti s těmito podvody a genocidou (Malárie, Ebola, HIV, Zika) a posílají WHO a korporace Billa Gatese k čertu.


Při testování vakcín Billa Gatese, sice došlo k vyléčení všech druhů coronavirů včetně SARS, Mers, dokonce i Meningokok, Zíka a dalších, ale krátce po vyléčení se zhroutila testovaným subjektům imunita takovým způsobem, že umírali ve strašných stavech a bolestech. Pro koho si myslíte, že jsou ty koncentrační tábory FEMA a haly plné prázdných lůžek určeny? Pro ty co projdou vakcinací jako za Španělské chřipky, scénář je stejný. Zabije vás vakcína, ale budou to svádět na SARS2 či jeho novou mutaci.


Víte, že Wuhan bylo první město na světě, které spustilo chvíli před Corona krizí 5G síť? Víte, že jejímu spuštění předcházeli masové protesty místních obyvatel, které čínská vláda brutálním způsobem rozehnala? Víte, že přední lékaři po celém světě již léta varují před 5G? Víte, že 5G způsobuje ovlivnění proudění kyslíku v těle? Víte, že fyzicky slabší lidé zasažení 5G radiací upadají do respiračních komatů? Víte, že 5G takto zabíjí ptáky, kteří po stovkách padají z nebe na zem? Víte, že některé armády a policejní složky nasazují tuto technologii jako novou zbraň proti pouličním nepokojům, kdy proud radiace je nasměrován na dav lidí a ti se pak hroutí v respiračních záchvatech k zemi? Víte, že většina dronů a kyborgů potřebuje supersilný datový proud 5G aby bylo možno je ovládat na dàlku? Víte, že přijímače 5G - wifi routery, již má většina z vás doma? Víte, že naši operátoři již 5G síť začínají stavět i u nás doma? Víte, že lidé po celém světě, zejména v Anglii a Irsku útočí na 5g vysílače, které strhávají nebo zapalují? Víte, že SARS2 byl importován do Wuhanu zkorumpovanými vědci z laboratoří v Marylandu (USA), kteří se na vývoji viru podíleli a pak ho prodali neznámo komu za mnohailionové ($) odměny? Víte, že byli tito vědci zatčeni na území USA a Číny a že probíhá vyšetřování těchto osob? Víte, že ihned po vypnutí 5G sítí ve Wuhanu, se počet obětí propadl na minimum? Víte, že nás Alex Jones z amerických Infowars.com před vším tímto varuje již od r.2018?



5G vám onemocnění COVID19 samozřejmě nezpůsobí. Pokud budou ale poblíž 5G sítě, tak vám to jako nemocnému hodně přitíží, protože 5G působí negativně na kyslík v těle a pacientům hrozí udušení. Bill Gates chce navíc očipovat všechny obyvatele planety a vyslat satelity s 5G technologii pro sledování lidí aby "zamezil šíření nákazy", Ellon Musk se již nechal slyšet, že svoje nové satelity pro tento účel klidně zapůjčí. Každý bude mít svoje osobní číslo jako měli židé v koncentračních táborech a kdo nebude mít čip a nebude vakcinován, nebude mu umožněno cestovat ani pracovat. Toto jsou slova Billa Gatese, kdy vysvětloval svoji tzv."Chytrou karanténu". 5G síť má být zapojena letos v červnu již i v ČR a v Kolíně ji prý již 2 měsíce testují v provozu! Do chytré karantény se můžete přihlásit již dnes, dobrovolně, pomocí projektů jako je https://erouska.cz/


Kissinger, Gates, Brown a další globalisté volají po světovládě a využívají corona-krize jako argumentu pro nastolení Nového světového řádu, který nám cpou již 70 let. MMF se dal již slyšet, že chce nabízet státům bezplatné záchranné půjčky či odpouštět dluhy, pokud se státy připojí k projektu nové světové vlády (NWO).



V USA a jiných zemích byli lidé nakaženi přímo testy, 40% testů a respirátorů dodaných do USA bylo kontaminovaných SARS2, mnozí lidé v USA byli násilím testováni proti své vůli a poté onemocněli.


Média po celém světě chrlí propagandu a WHO (sponzorované Gatesem) chrlí zveličená data, pohádky o nemocnicích plných nakažených a mrtvých, lidé kteří se však šli přesvědčit zdali je to pravda narazili na prázdné nemocnice. Akci si lidé nazvali #FilmYourHospital... záběry prázdných nemocnic a pandemických center v Německu, Irsku, Anglii, Spojených států již obletěla svět, zatímco mainstreamová média fejkovala (zřejmě za pomoci najatých herců) fronty nemocných před nemocnicemi. Mezi odkazy najdete neprůstřelné důkazy.

Některá média se neštítila dokonce použít záběry z Itálie a vydávat je za záběry z nemocnice v New Yorku.


Necháme si zničit ekonomiku a životy?? Necháme se zotročit a budeme žít doma jako ve vězení? Zůstaneme již navěky ve výjimečném stavu? V corona-fašismu? Necháme na sobě páchat holocaust? Globalisté, nobilita a pohrobci nacistů rozpoutali finální válku proti lidstvu, protože už jsme je prokoukli a dostali strach. Rozpoutali proti nám doslova válku zbraněmi, viry, kontrolovanou migrací, technologiemi a grand finále mají být vakcíny. Velké hubení lidstva, největší genocida v dějinách, započalo. Nenechme se zblbnout! Budíček lidičky!!! Dokud je čas!!!


Co dělat? 1) vše co tvrdím si ověřte 2) až zjistíte, že mám pravdu, šiřte dál info a varujte ostatní 3) postavte se společně s námi proti povinným vakcínám a zavádění 5G sítí, protestuje proti karanténě a zbytečným opatřením likvidujících ekonomiku, požadujte kompenzace od státu a žádejte o vyšetřování 4) pomáhejme nyní všem těm co jsou nejvíce krizí postiženi - důchodcům, nemocným, lékařům, členům IZS a zaměstnavatelům 5) postavme se společně globální mafii jako jeden muž a žádejme tribunál pro zločince jako jsou Hillary Clintonová, Bill Gates, Henry Kissinger, Gordon Brown 6) Požadujme osvobození a volnost hovořit pro disidenty Juliana Assange, Edwarda Snowdena, Davida Icka a pána jehož jméno se nesmí vyslovovat, žádejme zrušení cenzury nejen na sociálních sítích pro Infowars.com a další nezávislá a alternativní média, žádejme svobodu slova a prostor ve veřejnoprávních médiích pro opozici NWO!


Zdroje a odkazy na podporu mých tvrzení //////////////////









































Máte další vlastní postřehy, názory či odkazy, potvrzující moji hypotézu? Uveďte je do komentářů prosím. Text si pro jistotu zkopírujte pro opakované uveřejnění v případě zásahy cenzorů Facebooku. Myslíte, že cenzura na facebooku neexistuje? Zamyslete se znovu:https://youtu.be/xfPYxwXS3j8


Další akualizované odkazy:





107 145 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page