top of page

mRNA vakcína jako nástroj na sterilizaci žen

Aktualizováno: 29. 3. 2021


Varování: tento článek je těžce cenzurován BigTec médii!


Šéf nejmocnější korporace a consorcia světa Klaus Schwab, který je hlásnou troubou globalistů, otevřeně prohlásil za pozornosti světových médií, že započali novou trans-humánní revoluci, a že lidé budou proměněni v nové biologické a technologické bytosti, a že se to stane ať chceme nebo nechceme.



Zatímco fašista Schwab vypráví nahlas celému světu tyto obludnosti a zveřejňuje svoje zločinecké plány jak hodlá naložit s lidstvem, šéf hlavní lékařské komise EU Wolfgang Wodarg, vyšel 1. prosince s varováním a se zprávou, kterou podepsali nejvyšší evropští vědečtí pracovníci a lékaři, že mRNA vakcíny jsou přímo určené ke sterilizaci žen. Jsou přímo navržené na likvidaci placenty a schopnosti žen dát život dítěti. Dále tato zpráva potvrzuje, že tyto vakcíny vás nijak neochrání před Covidem, a že ani nezabrání šíření viru SARS-COV-2.



Na demonstraci Občanského hnutí v Brně jsem o tomto tématu hovořil.



Milé dámy, je mi smutnou povinností vám oznámit, že muži se za vás zřejmě jen tak nepostaví, a že v tomto boji zůstanete samotné. Nejodpornější na tom je, že to veřejně přiznávají i špičky EU a Farmaceutických firem i šéfové Světového ekonomického fóra, Rockefellerovy nadace, dokonce Henry Kissinger to přiznává ce svém reportu The Kissinger Report NSSM-200 Implications of Worldwide Population Growth for U.S. Security. To stejné je přiznáno v knize Esoscience - Population, Resources, Enviroment, kde se mluví o vyhubení 50% obyvatelstva pomocí vakcín.



Vaši vládci si vakcínu píchnout nenechají! Proč asi??? Kvůli slezině? Checht! Oni sami ji nechtějí a nenechají se tím svinstvem očkovat. Komu to ještě nedochází sakra?! Babišovi nejde ani o to zdali to někomu píchnou nebo ne, jde už jen o nákup vakcín a o pohádkové provize.



Jak říká Respekt: "Rychle to sdílejte, než to smažou!!!" A taky že smazali. Jak to vypadá, když takové informace chcete sdělit veřejnosti nebo minimálně vašim přátelům či lidem z vašeho okolí pomocí sociálních sítí? Viz níže. Děkujeme za sdílení a za přeposílání po messengeru!




Další související odkazy:





2 800 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page