top of page

STOP THE STEAL & DRAIN THE GWAMP*


*G.W.A.M.P. - Georgia, Wisconsin, Arizona, Michigan, Pensylvania


A.J. se zmiňuje i o Wolfgangu Wodargovi, o kterém jsem se zmiňoval na brněnské demonstraci a o problému s HIV virem, který je obsažen ve vakcínách.




Vypadá to, že budeme muset být trpěliví a modlit se. Prezidentské volby budou rozhodnuty zřejmě až 6 ledna. Věřte plánu. Je to dlouhé a bude to dlouhé. Sázkové kanceláře a média sice berou Bideta za jasného vítěze, ale Electoral College bere pomalu zpátečku s tím jak se vrší důkazy o podvodech. Předevčírem ráno bylo sice opět "rozhodnuto", ale kolem poledního se začali cukat tři volitelé a do večera jich bylo celkem sedm. Co se upeče ve sboru volitelů můžeme jen a pouze odhadovat. Pokud toto neprojde, tak Trump už má jedinou šanci.



Ve jménu boje s Čínskou cyber invazí, která měla za cíl otočit volby v neprospěch D.T. pomocí podvodů s korespondenčními lístky, překlápěcím elektronickým hlasovacím systémem a kufrů plných lístků vytažených zpoza stolů ve sčítací místnosti či 50 beden s hlasy vytaženými ve 3:30 z dodávky za asistence bezpečáků. A to jsme zmínili pouze pár případů ze stovek z celých Spojených států.



Troufáme si říct, že Trump se to snaží uhrát mírovou cestou přes právníky, soudy a volitele, aby nemusel vyhlásit Martial Law a dělat dusno s armádou. Snad se toho nedočkáme. Budeme držet palce a věřit v plán, protože nejen momentálně nám nám už nic moc nezbývá.


Steve Pieczenik se nemýlí když něco tvrdí... a ono to teď tak trochu vypadá, že se totálně sekl, když se podíváme na stav hlasování volitelů, kteří vlastně zvolili Bideta. Ale z těch informací, o kterých se dozvídám, že byla aktivována armáda, že nejspíš Trump vyhlásí Martial Law, že se americká armáda rozmisťuje po světě i v Evropě, že je nevídaný ruch nad Guantanamo Bay, to vše potvrzuje jeho slova. Já bych ještě Trumpa z Bílého domu nevyhazoval.. ještě se možná budeme divit. Zde volný překlad toho co víme od Steve Pieczenika, který se obyčejně nikdy nemýlí:


Novým ministrem obrany bude prý s nejvyšší pravděpodobností Michael Flynn. Sidney Powel se stane nejspíš Generální prokurátorkou. Jednou z jejich prvních akcí budou hromadné zatykače. Guantanamo bude rozšířeno o nový trakt v Kubánských horách. Flynn oddělí striktně tajné služby a státní agentury od Pentagonu, armády a obrany. Agenti sítě Deep state budou zatčeni, souzeni a odsouzeni ve zrychleném vojenském řízení za vlastizradu spojenou se spoluprácí s Čínou na komunistickém převratu, další budou zatčeni za organizaci, pomoc a realizaci volebních podvodů a zbytek bude zatčen na základě důkazů o zapojení do aféry s obchodem s dětským masem a za pedofilní a brutální pedofilní praktiky. Operace Sting, která nyní probíhá, se dotkne i osob které nejsou občany USA, zahraniční osoby, které se podílely na Pizza gate, přípravě puče a především na akci Covid-19 a výrobě smrtonosných mRNA vakcínách. Padnou velká jména jako Joe Biden, Hillary Clinton, Hunter Biden, George Soros, Bill Gates, Klaus Schwab a nejspíš i Barrack Obama. Před pár dny nám vše prozradil Dr.Steve Pieczenik v show Alexe Jonese. Pak bude ukončen celý kolotoč jménem Covid-19, zrušeny roušky, ale až proběhne show s volbami.


Tucker se také zastal nenápadně Trumpa, zdá se, že Fox si u svých diváků snaží vylepšit špatnou reputaci


Q. #GWAMP


749 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page