top of page

Trump je a bude prezidentem USA



Nevím zdali mám pro vás dobré zprávy, ale opět jsem nabyl víry, že se vše ještě v dobré otočí. V show Alexe Jonese na amerických Infowars, právě po dlouhé době opět vystoupil Steve Pieczenik, který potvrdil, že operace "Sting" stále probíhá. Sdělil nám, že to jak armáda obsadila D.C., je součást plánu a že jde o operaci typu "hard coup". Oznámení prezidenta Trumpa a FEMA agentury, že jde o ochranu Capitol Hill a nadcházející inaugurace, kvůli událostem v Kongresu, je prý jen zástěrka. Oznámil, že Biden, jeho syn i Pelosiová, stejně tak jako dalších 400 osob vč. Romneyho, VŠICHNI vlastizrádci budou neprodleně zatčeni. Operaci řídí Cyber Command Centrum a provádí ji speciální jednotky. V nejbližších dnech bude operace dokončena. Pieczenik, který je dlouhodobým poradcem Bílého domu, vyšel v poslední době s několika statementy a všechny se vyplnili. Sám dnes řekl v pořadu A.J., že pokud nemá pravdu, už nikdy se neukáže v jeho pořadu, ale že si je jist, že ho již brzy pozvou znovu. Steve je známý tím, že pokaždé to co "předpovídá", se nakonec skutečně stane. Potvrdil také uniklou informaci od vysloužilého generála McInerneyho, že se skutečně k útoku Antify na Capitol Hill, připojila i skupina vojáků speciálních jednotek a ty opravdu zajistili laptop Pelosiové. Budou zatčeni také organizátoři false flag operace z 11.září, zejména Cheney. Již jsou zatčeni vysoce postavení hodnostáři Vatikánu, jezuité, kteří úzce spolupracovali na Covid hoaxu s dr.Faucim, který se také bude zodpovídat. Potvrdil, že vše bylo přímo naplánováno Donaldem Trumpem. Všichni budou postaveni před vojenský soud - tribunál. No, jsem zvědav kdo bude skládat 20. ledna přísahu. Modlím se k Bohu aby to vyla pravda a aby to byl Donald Trump. Interview nikde jinde neshlédnete, všechna sociální média tyto rozhovory cenzurují. Toto je možná to nejdůležitější interview, které jste kdy neviděli.



Je zde něco dalšího, co by potvrdilo sebejistě sdělené info? Byl Piezcenik vybrán Pentagonem aby tišil nálady ve společnosti, zejména obelhaných a podvedených voličů Trumpa? Nebo jde jen o pomatené spekulace jednoho spisovatele, který kdysi zahříval jednu z mnoha židlí v Bílém domě? Trump nám mezi řádky sdělil: "...25th Amandement is zero risk for me, but we will come back to hunt Joe Biden and the Biden administration...", ve svém projevu v Texasu. Také jste si nevšimli? Není divu, ale D.T. dává všude malé indicie toho co se bude dít.



Otázkou je, jakou roli v této rošádě zahrál Mike Pence. Byla jeho role spíše zrádná po stylu Bruta římského, nebo snad šlo o promyšlený tah, kdy nepřítel ve vidění vítězství odkryl všechny karty? Každopádně ať je to tak či tak, Mike Pence odvolání prezidenta Trumpa na základě 25. dodatku nepodpoří, vyjádřil se již jasně a zdá se, že si na to plácl i při posledním setkání s prezidentem. Impeachment prostě nemá šanci projít. CNN Prima a další hoax-média však sebejistě tvrdí, že Trump bude odvolán. Mno, uvidíme. Dle mého, nemá Senát šanci toto stihnout a zadruhé VP jako ex-offo a šéf Senátu, se jasně vyjádřil, že to nepodpoří. Takže nevím co to tady CNN zase zvrací do obrazovky za propagandu. Otřesné lži no, ještě se uvidí kdo bude inaugurován, ale kdo ví, třebas vědí něco, co my ne.


Každopádně, když už jsme u toho Impeachmentu, rád bych vás informoval o tom, co vám na CNN raději nepoví. Poslanci a senátoři se nechali již slyšet, že pokud se stane, že Joe Biden bude inaugurován do úřadu prezidenta, bude ho na stole Kongresu čekat hned 1. den návrh na odvolání z funkce. Oko za oko, Impeachment za impeachment! Obdobný proces čeká i Harrisovou, pokud usednou do úřadu. Poslankyně Marjorie Taylor Greene již připravuje veškeré podklady pro slyšení.



O Trumpovi se v maninstreamu vykládá, že už balí kufry a že stěhováci mají hodně práce s vyklízením Bílého domu. Mno... :))) asi proto si Trump nechal poslat pro odborníka na interiéry a kamaráda Michaela Lindella, šéfa světoznámé firmy na ruční výrobu polštářů, matrací, ručníků a doplňků interiérů My Pillow. Každopádně to, co si Majkl odnášel z Bílého domu spolu s kávičkou na cestu, nebyl žádný polštář či ručník, ale jakýsi záhadný paklíček dokumentů. No a jak známe novináře, sofistikované schopnosti a možnosti jejich papparrazziů dokáží občas opravdu divy, tak díky těm to nenechavcům víme, že Majkl si neodnášel jen fatkury za stěhování, ale jak se zdá, nesl panu prezidentovi pár důležitých a zřejmě i tajných dokumentů k podepsání. Poslíček asi podcenil schopnost dnešních fotoaparátů a nevzal si ani desky, čímž rozvířil obrovské vlny dotazů.




Pokud toto nesl Michael Lindell do pracovny Donalda Trumpa, doufám, že má D.T. v plánu podepsat Výjimečný stav!


Mike Lindell byl natolik pod tlakem dotazů, že nakonec pustil info z letadla, určené pro příznivce na Parleru, že ve White House se dnes domluvil s Trumpem na poslední štaci "Demokratů".




Toto interview s generálem Flynnem je také běžně mazáno z Youtube a nesnažte se ho ani někde sdílet. Zkoušel jsem vám toto video nahrát na tuto moji osobní stránku, ale dostal jsem blokaci na 7 dní a o od Youtube varování před smazáním účtu (už druhé). Proto jste nemohli vidět žádné příspěvky na mé osobní stránce po celý týden. Teď budu jen sdílet, tak uvidíme. Ale z čeho pramení moje spekulace, že Trump bude i nadále prezidentem USA? Jeden z důvodů je toto interview. Je mi ctí, že Pentagon vyslal Flynna aby poskytl interview právě Alexu Jonesovi z amerických Infowars, se kterými již 15 let aktivně spolupracuji, pro Inofowars je to veliká pocta.


Interview poskytl generál Flynn cca před týdnem Alexu Jonesovi. Generál Flynn opakovaně uvádí, že prezident Trump bude na další 4 roky prezidentem a možná i na delší dobu. Pokud by se opravdu kvalifikovaly podvody "Demokratů" jako spolupráce se zahraniční mocí (Čína), tak by šlo zajisté nejen o porušení Ženevských konvencí a Insurrection Actu, ale čistě teoreticky, by mohl Donald Trump pokračovat ve funkci jako "válečný prezident" po vzoru Roosevelta. Připravte si popcorn, tohle bude jízda!


Pak tu máme dalšího generála, tentokrát od letectva. Generál Mc Inerney prozrazuje, že „prožíváme třetí světovou válku. USA utrpěly biologický útok (Covid-19) a koordinovaný útok různých zemí proti integritě US voleb.” Toto jsem vám tvrdil již v dubnu ve vysílání rádia Svobodný vysílač, že tu máme Novou světovou válku. Obávám se, že jsem měl opět pravdu.



Jak uvedl také magazín Arfa.cz, generál US Air Force Thomas Mc Inerney pro hlásil ve Washingtonu D.C. na galavečeru amerických veteránů, závažné informace reportérce hnutí We The People.



Stále necháte proč by měl Trump být zrovna tím pravým prezidentem? Máte pocit, že je součástí spiknutí? Pochybujete? Nebo si snad myslíte, že mají "Demokraté" ve všem pravdu? Stáel je pro vás nemyslitelné, aby Trump byl opět prezidentem z nejrůznějších příčin? Poslechněte si to tedy z úst typického "sluníčkáře"...



Po pár dnech po shlédnutí interview s Pieczenikem, jsem zjistil, že se opět děje přesně to, co "předpověděl" Steve Pieczenik. Zatýkání "menších ryb" už probíhá a malé rybičky povídají a povídají... zkrátka další věc, která potvrzuje pravost toho co nám Steve prozradil. Toto není ojedinělý případ. Zatýká se po celých státech, stačí se jen rozhlédnout po internetu. Podle informací Pieczenika, z dřívějších relací víme, že se zatýká po celých Spojených státech, kde jen na Floridě bylo za poslední měsíc zatčeno celkem 700 osob, které byly zapojeny do aféry Pizzagate a do volebních podvodů.



Aktivista J. E. Sullivan, člen BLM a Antifa, který vyprovokoval a vedl útok aktivistů na Capitol Hill 6. ledna, byl zadržen a obviněn z několika trestných činů. Je vidět, že v USA se může stát leccos, ale zdá se, že americká spravedlnost je neúprosná. Pochybuji, že přijde generální pardon od Joe Bidena nebo snad od Donalda Trumpa, hádejte proč? Zatýká se a bude se zatýkat... berte popcorn do ruky, tohle bude jízda jako v kině!



Světe div se, ale FBI již začala zveřejňovat mafiánské vazby rodiny Pelosi, přečiny členů její rodiny a to včetně vražd. FBI ukazuje 284 stránkovou zprávu, která hovoří o rodinné korupci Pelosiové: její otec měl vazby na mafiány, její bratr měl případy znásilnění dětí, jméno Nancy Pelosi se objevuje ve všech případech trestné činnosti a korupce. Většina odkazů v článku nefunguje, protože logicky celá planeta chce vstoupit SOUČASNĚ, aby věděla tuto šťavnatou informaci. Někdy ráno, když není takový provoz, to pujde líp.



Nechci vám nic slibovat, jen vám sděluji co vím ze zdrojů, které mě nikdy nezklamaly. Uvidíme co se stane za pár dní. Já fandím Trumpovi, takže si dovedete představit jak budu vypadat poté co se dozvím, že Trump bude další období sedět v Oválné pracovně a jistě si dovedete představit jak se budu cítit jestli Bideta před inaugurací nikdo nezastaví.


Každopádně poselství mého článku je jasné. Pro většinu Američanů a pro většinu obyvatel světa, Donald Trump je a zůstane skutečným prezidentem USA.


Závěrem vás pozvu na akci Jany Peterkové a Občanského hnutí.


Vyjádřete svůj nesouhlas s prodloužením výjimečného stavu! Jana Peterková ve spolupráci s Občanským hnutím chystá demonstraci na Malostranském náměstí, kde hodláme říci hlasité NE záměru našich vládců, uvrhnout naši zemi do ještě horšího stavu, než se nacházíme teď, kvůli nemoci, která se dá léčit běžně dostupnými prostředky. Řekněte své hlasité NE ne-pandemii, kterou nás naši papaláši masírují aby si naplnili kapsy! Po skončení demonstrace se hodláme odebrat na Tržiště před Americkou ambasádu, kde hodláme odevzdat ambasadorovi děkovný dopis pro prezidenta Trumpa. Postavte se společně s Občanským hnutím, za svobodu, demokracii, proti tyranii a totalitě! Událost zde: https://www.facebook.com/events/429619778176868/




11 587 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page