top of page

Vyvolávání Korona-paniky jde do třetího kola: Merkelová varuje před třetí pandemickou vlnou




Šíření strachu a paniky z Koronaviru pokračuje: Německá kancléřka Angela Merkelová nyní varuje před třetí vlnou Korona-pandemie, která by v zimě mohla zaplavit Německo. Takto jsou Němci připravováni na nová opatření. Lockdown tak vstupuje do dalšího kola. A je všeobecně známo - co se rozhodne v Berlíně, přebere se obratem i v Praze.


První vlna, druhá vlna, třetí vlna ... Hra může takto pokračovat donekonečna. Strach je již ve společnosti silně zakořeněn. Většina lidí je připravena se o sebe postarat, s rouškou na obličeji a strachem v srdci. Vláda Merkelové odvádí "dokonalou" práci.


"Pokud se lidé nebudou chovat správně a budou dodržovat všechna pravidla, může dojít k třetí vlně", varovala Merkelová, jak uvádí »n-tv«. Ve videochatu se Merkelová zabývala otázkami a obavami policistů. Mají problémy s prosazováním a dohledem nad pravidly Lockdownu. Stále existuje spousta svévole a zmatku, část lidí se staví na odpor.


Politicky rozhodnutý Lockdown uvrhnul miliony lidí nejen do hysterie a deprese, ale také vytlačil části ekonomiky na pokraj zkázy. Stále více společností, podnikatelů a osob samostatně výdělečně činných je na pokraji bankrotu nebo již o bankrot muselo požádat.

866 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page