top of page

Cesta z novodobé totality



Projev šéfredaktora Infowars.cz Pavla Krejčího o novodobé totalitě a o cestě jak z ní ven.

Chtějí omezit svobodu slova, chtějí zavádět nevýhodné smlouvy pro stát, chtějí zrušit úřad prezidenta, chtějí nám diktovat co si máme myslet, chtějí dát v plen naši státní suverenitu, chtějí zrušit náš stát. Občané České republiky by se měli více než dříve postavit na svoji vlastní stranu, semknout se, vyhlásit suverenitu a nezávislost, ozbrojit se a konečně si začít hájit své! Jinak vymřeme a už to tu nebude naše, nezůstane nic. Žádné další generace, žádný další odkaz. Ani dědictví, ani kultura, žádné další generace, zkrátka konec našeho státu. Možná se v rámci kultury zachová cedule s nápisem: "Zde stával parlament České republiky, která zanikla někdy začátkem 21. století, ještě před vznikem Nového světového pořádku." Masaryk by plakal, kdyby nás viděl.


To jak se stát rozchází s občanem krásně popsal Jiří Černohorský v emotivním projevu 28. října 2016 na Hradčanském náměstím, kam se vydali čeští vlastenci z Václavského náměstí, aby podpořili svojí účastí prezidenta republiky Miloše Zemana.

Potřebujeme konečně hnutí, které bude stát za občanem, hnutí které nebude ovládáno oligarchy, loutkami oligarchů a politickými kariéristy. Potřebujeme hnutí vlastenecké a všeobecné, které bude pevně stát za kulturním a historickým dědictvím naší země, hnutí které bude mít ochranné mechanismy pro vlastní kontrolu, hnutí které bude postaveno na morálních principech a lidských hodnotách, hnutí které naváže na demokracii první Československé republiky. Hnutí, které bude usilovat o nápravu historických politických křivd, které se na našem národu podepsaly, hnutí které již nedopustí aby se historie opakovala, hnutí které nedopustí zánik Českého státu a národní suverenity. Žádné takové hnutí ani politickou stranu zde bohužel nemáme. Hnutí, které půjde do voleb, hnutí které na sobě bude pracovat, začne v roli opozice a postupně bude růst na společné práci občanské společnosti, které již došla trpělivost. Není možnost volby, není jiné cesty, není koho volit.


Donald Trump o politice, kterou potřebujeme zavést i u nás v ČR. Revoluce možná začne 8. listopadu a přijde z USA. Není času nazbyt, musíme se snažit i u nás doma a změnit demokratickou cestou poměry v naší rodné krajině.

361 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page