top of page

Koncentrák Česko!

Aktualizováno: 17. 1. 2021



Události dnešních dní mi připomínají scénář k filmu V jako Vendetta. Vláda zapojená do farmako-businessu upevňuje svoji moc v neo-totalitním státě, zatímco prodává občanům zázračný lék na všudepřítomnou zlou nemoc. Prymula jakoby Creedymu vypadl z oka, jen s tím rozdílem, že Creedy nenosil roušku, zatímco Bureš mi připomíná Nejvyššího kancléře Sutlera. Koncentrační kempy pro nemocné? Tak o tom už se vláda taky nedávno vyjadřovala, že v nouzovém stavu je očkování podle pandemického plánu povinné a kdo se mu nepodrobí bude odvezen do karanténních táborů a polních nemocnic! Před koncentrákem Česko jsem varoval již na Staroměstském náměstí.


Žádná epidemie natož pandemie neexistuje a nikdy neexistovala, maximálně tak Plandemie. Čísla, kterými nás straší Prymulané jsou zcela vybájené nesmyslné hodnoty, které mají pouze za cíl ospravedlnit zločinecké vládě Andreje Bureše Sutlera nákup předražených smrtících vakcín.



Na vém soukromém facebookovém profilu a prostřednictvím magazínu Infowars.cz, jsem vás již v březnu a dubnu opakovaně informoval, že není možné testovat kohokoliv na přítomnost SARS-COV-2, pokud nebyl dosud žádnou laboratoří izolován tento coronavir. Také jsem vás opakovaně informoval, že PCR testy jsou "kontaminované" či "nastavené" z 50% na stav "nakažený". První zprávy se začaly objevovat v anglických a amerických médiích. První informaci o nulové hodnověrnosti PCR testů dokonce přineslo MSN, server Microsoftu Billa Gatese či dokonce Murdochův The Sun, což jsou paradoxně "dobří" pánové z tzv. Dobrého klubu (Good club). Vše se nyní potvrzuje, že byla pravda a začínají to přiznávat samotné instituce pod tíhou mezinárodních žalob. WHO již také bere také zpátečku v mnoha ohledech a odvrací se nejen od nesmyslných opatření s rouškami, ale vydalo také novou metastudii, ve které uvádí, že Covid-19 je smrtelnější než chřipka, ale není tak nebezpečný, jak se doposud uvádělo. Podle studie je průměrná úmrtnost na infekci "pouhých" 0,23%. V exponovaných oblastech úmrtnost nepřesáhne 0,20%, díky opatřením se počítá ještě s nižší úmrtností.



Na veřejnost dále unikl důležitý dokument CDC, udávající podrobný návod jak provádět testy PCR tak, aby vznikla zaručeně pozitivita. Dokument byl označen za důvěrný a byl určen pouze vybraným laboratořím.


Na straně 39 se nachází podtituly "Charakteristika výkonu a Analytický výkon". V posledním odstavci na stránce v druhé větě se píše: „Jelikož momentálně ️není dostupný žádný kvantifikovaný virový izolát 2019-nCoV️, musí být využívány testy určené k detekci RNA 2019-nCoV s charakterizovanými zásobami in vitro transkribované plné délky RNA.”


Americká organizace CDC v tomto vlastním oficiálním dokumentu přiznává, že covid-19 nikdy nebyl izolovaný, což jinými slovy znamená, že neexistuje metoda jak zjistit přítomnost SARS-COV-2 u kohokoliv a přesto se na něj dělají testy. Jak je to možné?


Toto video vám odpoví. Obsahuje ohromující přiznání organizace, která je kompletně zodpovědná za zruinování a zničení bezpočet desítek milionů životů, plýtvání finančními náklady ve výši bilionů amerických dolarů, a za vytvoření největšího přesunu moci a bohatství, jaký tento svět ještě neviděl.




Již 15. dubna jsem vás informoval v pořadu "Středa debaty třeba" na vlnách rádia Svobodný vysílač (v čase 39:00) o tom jak Čína dodává záměrně tyto "cinknuté" PCR testy a kontaminované respirátory a roušky. V čase 44:30 jsem varoval veřejnost, že nosit roušky je "úplná blbost" protože se občanská společnost "nepromoří", v roušce se drží bakterie, vdechování CO2 také není ideál pro důchodce či pro malé děti jejichž mozek je ve vývoji. Varoval jsem vás, že roušky mohou být pro vás naopak nebezpečné a hle, americká CDC nyní přichází se studií, která 100% potvrzuje moje slova z března a dubna.




Článek AE news přináší informace o další studii americké CDC, která potvrzuje nebezpečnost nošených roušek:



Také jsem vám již od března tvrdil, že COVID-19 není nebezpečné onemocnění, že když to chytíte tak na to určitě neumřete, a že je mnohem důležitější prevence ve formě pohybu na slunci a čerstvém vzduchu, správné životosprávy, příjmu základních vitamínů a minerálů a nikoliv v nošení petriho misky (roušky) na obličeji. Dnes moje slova potvrzuje sympozium lékařů z celého světa, kteří se sešli nedávno v Berlíně aby společně demonstrovali. Mnozí hlupáci se mým glosám o vitamínech smáli, dnes již raději mlčí aby skryli vlastní bezbřehou hloupost a to je dobře.



Sešli se v Berlíně 10.10.2020 a zde ve videu ve zkratce společně říkají: Máme dobrou zprávu. Coronavirus je stejný jako virus sezónní chřipky. Není zde potřeba strachu, nejsou potřeba masky, zavírání doma, zavírání obchodů, restaurací, není potřeba dělat žádné rozestupy.

Lékaři, profešoři a vědecké kapacity z celé Itálie se vyjadřují ke všeobecné korona-hysterii.



Válka proti lidstvu - 3. světová válka Lidstvo vs. NWO (Deep state)


Podle mnohých jsem přeháněl, když jsem na vlnách Svobodného vysílače varoval před příchodem nové světové války v podobě soboje Nového světového řádu pod kuratelou kdysi "amerického" Deep state proti Lidstvu. Musím si však za svými výroky stát. Tato hybridní, biologická, mediální, spirituální a psychologická válka je vedena na mnoha úrovních, zasahuje do všech končin světa, všechny úrovně lidské společnosti a není nikoho na celém světě, koho by se tato válka netýkala a proto jsem ji nazval válkou světovou. A nejsem sám. I Dr. Tapper mluví o tom, jak důsledky pandemických nařízení mají horší dopad než samotná „pandemie”. Říká: „Tohle je duchovní a psychologická válka proti lidem", když mluví o uvalení povinnosti nosit roušky na občanskou veřejnost. Dále rozebírá hrozby následků z užívání očkovacích látek, které se na základě této psychologické války snaží do těl občanů vpravit skupiny farmako-mafiánů.


A co je vlastně cílem? Cílem je vytvořit pseudo-vědeckou tyranii, která zajistí novým pánům světa bezkonkurenčí zisky a možnost provést globální depopulační program.


Dr.Tapper vypráví o tom jak jsou data záměrně ideologicky překrucována, kdy se údajná pandemická hrozba odvíjí od statistik pozitivně testovaných osob, nikoliv však nemocných či zemřelých.


Připomeňme mediální excesy, které celou hybridní válečnou operaci "COVID-19" provázeli. Fejkování přeplněných nemocnic (#FilmYourHospital), mrtvoly nakládané vysokozdvižnými vozíky, chladírenské vozy na mrtvoly, hromadné hroby kopané pro pár prázdných rakví, fejkované záběry z Itálie vydávané za záběry z amerických nemocnic, opětovné vytahování rakví z kostelů - těch samých záběrů, které byli již před 5 lety používané pro masírování veřejnosti při migrantské krizi. Masmédii hochštaplersky podávané fejkované statistické údaje, které nesouhlasí s oficiálními údaji tu ze zdroje Národního Italského statistického úřadu, tu z údajů ministerstva zdravotnictví ČR. Mediální chucpe, za které se žádné masmédium dosud neomluvilo, veřejné šíření poplašných nepravdivých zpráv! Stačí si zapnout zpravodajský pořad jakékoliv televizní stanice a nastavit pytlíky na zvracení do pohotovostní polohy.


Pokud si dáme 2+2 dohromady, tak nám nevyjde 5 jako výsledek diktovaný médii, ale stále to bude 4 přátelé! Žádná pandemie neexistuje, natož epidemie, COVID-19 není tak nebezpečné onemocnění aby se omezoval business, provozy a zavírali se školy. Všechno je to jeden obludný globální podvod z dílny dobroserů Dobrého klubu (Good club) šmejdů Gatese, Turnera, Bezose, Zuckerberga, Rockefellera a dalších kryptonácků, kteří se zkrátka rozhodli ve své bezbřehé "moudrosti", že je na světě "lidí jako sraček" a tak nám naordinovali léky jménem democida a genocida. A pokud vám ani tato tvrdá evidence nestačí k otevření očí, tak vám nepomůže již ani svěcená voda.


Lidstvo vrací impériu úder!


Vítr se obrací přátelé. Zlo nezůstane nepotrestáno. Dokument CDC o kterém jsem psal výše, bude nejspíš použit jako argument v žalobě advokátní kanceláře Dr. Reinera Fuellmicha, žalující řadu institucí a osob, která bude podána u amerických a kanadských soudů.


Plukovník Smrt musí mít nervy ze železa, ale asi mu to evidentně za ty miliony stojí. Vykrádání nemocnic mu lehce prošlo, tak proč by neprošlo tohle, že? No, jen aby se Veličenstvo kat nepřepočítalo, Dr. Fuellmich totiž ve spolupráci s profesorem Berlínské univerzity .... v podrobné 180 stránkové právní studii popisuje, že došlo k překročení mezinárodního práva, Ženevských konvencí, lidských práv a dokonce uvádí, že došlo k záměrnému a prokazatelnému spáchání zločinů proti lidskosti. Uvidíme zdali mezi WHO nohsledy, kteří budou odsouzeni u mezinárodního tribunálu, bude stát náš slavný profesor Prymula.



Velké problémy tak čekají všechny zúčastněné farmako-mafiány včetně pana plukovníka Prymuly, na kterého dopadl další velký oříšek v podobě čelení žaloby ze strany Johna F. Kennedyho jr. podané v Kalifornii skupinou elitních právníků, za očkovací skandál s vakcínou Gardasil, za kterou zůstalo na 64 tisíc mrtvých (viz video MaP níže).



Takže, soudruhu Prymulo, Bureši, jak zpívali již Golden Kids ve svém coveru písně Boba Dylana: "Víš, časy se mění". Vše u nás v té naší Bohem zapomenuté zemičce začalo malými bezvýznamnými kroky jako např. demonstrací na Malostranském náměstí, které svolala "mamka od plotny" Jana Peterková, v duchu mého hesla: "Kamínkem začneme lavinu", přes zprvu opatrné oponentury ze strany některých odvážných lékařů, po početně větší demonstrace na Palackém náměstí, což vše brzy jistě vygraduje v masivním celorepublikovém protestu občanské neposlušnosti a vše skončí jistě happyendem v podobě pádu vlády korona-teroru!



Demonstrace za demonstrací se začalo potkávat více a více odhodlaných občanů a nejrůznější formy protestů proti fašistickým praktikám Burešovy vlády začali nabývat na síle. Zprvu šlo o vzkazy sportovců a umělců, přišly různé výzvy a manifesty, mnoho občanů nenošením roušky ve veřejné dopravě a v nákupních centrech vyjadřovalo svůj občanský odpor. Občané opět začali nabývat osobní statečnosti, o které krásně řekl Alex Jones ve svém pořadu v diskusi s Brianem Rosem z anglických London Real, že je nakažlivá. A já jen dodám, že je nakažlivější než celý zpropadený koronavir přátelé!




Brzy vše vygraduje nedělní demonstrací občanské iniciativy HON na Staroměstském náměstí 18. října od 14:00, kdy se v době nejpřísnějších korona-opatření, navzdory tajným přáním plukovníkovy rady devíti smrtihlavů, občanská společně semkne proti tyranii a s veškerou nakažlivou odvahou budou demonstrovat svůj odpor proti fašismu, který nám tu s podporou hradního pána soudruh Bureš zavádí.


Sedíte v pohodlí doma? Pusťte si televizi... nebo se alespoň podívejte do zrdcadla.


Pokud vám není lhostejné, co se v této zemi děje, pokud vám není lhostejný osud všech malých a středních podnikatelů, rodin s dětmi, pokud nehodláte déle přihlížet protiprávnímu jednání této fašistické vlády, přidejte se k odvážným ženám a mužům, kteří tuto neděli řeknou svoje rázné DOST a vyhlásí DEMISI vládě soudruha Bureše a bezmozka plukovníka Prymuly. Je čas jít do ulic! Je čas si vzít naši zemi zpět!



Ukažme Němcům že nejsou sami, ukažme celému světu, že Češi se umí vzbouřit a ukažme světovládcům a dobroserům, že se nenecháme pobít jako dobytek. Seberte veškerou odvahu, vlajky, nadšení a dobrou náladu a všichni do ulic!!!



Vzpomeň si vzpomeň na 5. listopad...



14 712 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page